Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Care sunt cele mai norocoase zile ale anului 2021. Dezvăluirile unui numerolog
WhatsApp
Numerologul Larisa Bronitskaya a dezvăluit care sunt cele mai favorabile zile din acest an pentru toate semnele zodiacului. Potrivit specialistului, trebuie să fiți atenți la datele în oglindă
zile_norocoase_2021

3 martie - ziua este perfectă pentru planificarea viitorului. Faceți ordine în casă, reamenajați, schimbați unele piese din mobilier pentru a vă curăța energetic și pentru a atrage norocul.

4 aprilie - este cea mai liniștită zi a anului. Puteți rezolva cele mai dificile probleme. Cu siguranță veți obține succes în afaceri.

5 mai - este o zi favorabilă pe care o puteți dedica creației. De asemenea dacă doriți să experimentați cu înfățișarea, nu veți da greș. Nu neglijați intuiția, cu siguranță nu vă va dezamăgi.

6 iunie - această dată promite soluții la multe probleme. Vă va ajuta să găsiți soluții corecte și să ieșiți din blocaje. În plus, ân această zi puteți scăpa de niște nemulțumiri vechi, transmite utro.ru.

7 iulie -  ziua va trece sub semnul sincerității. Vei fi surprins cât de deschiși și sinceri vor fi oamenii din jurul tău.

8 august  -  este o zi minunată pentru cumpărături. Nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la bani, deoarece numărul opt este un simbol al bunăstării financiare. De asemenea, se recomandă să mergeți la petreceri în această zi.

 

citeste si: Horoscop chinezesc 2021. Cum vor sta cu sănătatea semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal

 

9 septembrie - în această zi trebuie să fiți mai receptiv la noile informații. Acest lucru vă va ajuta să deveniți mai înțelept. De asemenea, vei putea scăpa de frică și vicii. 

10 octombrie  - numerologul dezvăluie c în această zi este momentul perfect pentru a face afaceri noi. Important este să aveți i inițiativă și să nu ratați șansa. Merită să vă faceți timp pentru a vă planifica viitorul.

 

citeste si: Horoscop chinezesc 2021. Ce zodii își găsesc iubirea sau au haos în viața sentimentală, în anul Bivolului de Metal

 

11 noiembrie - În această zi, vă puteți schimba înfățișarea. Toate experimentele cu aspect vor aduce rezultate excelente. Afacerile comune vor aduce, de asemenea, satisfacție.

12 decembrie -  Dacă sunteți certați cu cineva, ziua de 12 decembrie vă oferă posibilitatea de a vă împăca. Soluționarea problemelor juridice se va transforma în succes. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel