Burlacul 2 aprilie 2021. Patru concurente eliminate, iar alta a decis să părăsească singură casa
Autor: Echipa Stiri Diaspora pe 2 apr 2021, 23:01 | Lifestyle

burlacul 2 aprilie 2021 concurenta eliminata

O concurentă a decis să părăsească emisiunea de bunăvoie, în ediția din Burlacul, 2 aprilie 2021. Pe lângă ea, alte patru concurente au fost eliminate de Andi Constantin. 

Update ora 23:23: Andi a decis să elimine în mod șocant mai multe concurente simultan. Printre ele se numără Dominique, Vanesa Țone, Malinka și Mădălina Alexe. 

Ediția din 2 aprilie 2021 nu a decus pe placul Burlacului Andi Constantin și s-a lăsat cu mai multe eliminări, dar și cu o renunțare la concurs.

Pe tot parcursul episodului Andi a fost dezamăgit de faptul că a fost nevoit să vorbească singur aproape tot timpul. Date-urile pe care le-a avut nu au adus nimic concret, ci mai degrabă o situație încordată. 

Burlacul 2 aprilie 2021. Roxana Răpăilă a părăsit concursul

 

Roxana Răpăilă este concurenta care a decis că este momentul să părăsească emisiunea.

"Am venit în emisiune sinceră, o s-o părăsesc la fel de sinceră. Nu cred că în acest moment sunt potrivită pentru ce vrea Andi," a spus Roxana în fața tuturor. Aceasta a părăsit concursul și a fost condusă la aeroport de membrii echipei. 

A fost și un episod în care s-au produs primele săruturi și nu a fost doar un episod singular, Andi sărutându-se cu aproape toate fetele înainte de ceremonia finală.

Printre fetele cu care a avut un date individual reușit s-a numărat și Angela, fata din Republica Moldova în vârstă de 33 de ani, cea mai în vârstă din emisiune, singura care a reușit să întrețină o discuție relativ decentă, însă aceasta a părut mai degrabă dornică să-l impresioneze. Angela și Malinka sunt din zona Transnistreană a Republicii Moldova și deși sunt surori, au venit să lupte pentru același bărbat. 

 

 

Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri