Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Burlacul 2 aprilie 2021. Patru concurente eliminate, iar alta a decis să părăsească singură casa
WhatsApp
O concurentă a decis să părăsească emisiunea de bunăvoie, în ediția din Burlacul, 2 aprilie 2021. Pe lângă ea, alte patru concurente au fost eliminate de Andi Constantin. 
burlacul 2 aprilie 2021 concurenta eliminata

Update ora 23:23: Andi a decis să elimine în mod șocant mai multe concurente simultan. Printre ele se numără Dominique, Vanesa Țone, Malinka și Mădălina Alexe. 

Ediția din 2 aprilie 2021 nu a decus pe placul Burlacului Andi Constantin și s-a lăsat cu mai multe eliminări, dar și cu o renunțare la concurs.

Pe tot parcursul episodului Andi a fost dezamăgit de faptul că a fost nevoit să vorbească singur aproape tot timpul. Date-urile pe care le-a avut nu au adus nimic concret, ci mai degrabă o situație încordată. 

Burlacul 2 aprilie 2021. Roxana Răpăilă a părăsit concursul

 

2. -imagine fara descriere- (burlacul-2-aprilie-concurenta-eliminata-roxana-rapaila.jpg)

Roxana Răpăilă este concurenta care a decis că este momentul să părăsească emisiunea.

"Am venit în emisiune sinceră, o s-o părăsesc la fel de sinceră. Nu cred că în acest moment sunt potrivită pentru ce vrea Andi," a spus Roxana în fața tuturor. Aceasta a părăsit concursul și a fost condusă la aeroport de membrii echipei. 

A fost și un episod în care s-au produs primele săruturi și nu a fost doar un episod singular, Andi sărutându-se cu aproape toate fetele înainte de ceremonia finală.

Printre fetele cu care a avut un date individual reușit s-a numărat și Angela, fata din Republica Moldova în vârstă de 33 de ani, cea mai în vârstă din emisiune, singura care a reușit să întrețină o discuție relativ decentă, însă aceasta a părut mai degrabă dornică să-l impresioneze. Angela și Malinka sunt din zona Transnistreană a Republicii Moldova și deși sunt surori, au venit să lupte pentru același bărbat. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel