Bucătar român, dublu campion în Croația
Autor: Echipa Stiri Diaspora pe 20 feb 2020, 12:56 | Lifestyle

Marius Muntean, un bucătar din Sibiu, a câștigat locul I de două ori la un festival internațional de gătit desfășurat zilele trecute în Croația.

Bucătarul Marius Muntean de la un hotel din Sibiu a câştigat de două ori locul întâi, la două probe, cea de îndemânare şi cea de meniu restaurant, la Campionatul European Interregional de Gastronomie care s-a încheiat joi, în Makarska (Croaţia), a anunţat Primăria municipiului, pe pagina oficială de Facebook.

"Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu şi membru al Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croaţia", au anunţat cei de la Primăria Sibiu.

Potrivit sursei citate, bucătarul a obţinut locul întâi la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) şi la proba meniu de restaurant compus din trei feluri (Consomme de viţel, gustare caldă din carne de miel şi fel de bază din muşchi de vită), relatează Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri