Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Boris Johnson, la terapie intensivă. Starea s-a agravat
WhatsApp
Starea de sănătatea a premierului britanic Boris Johnson s-a agravat şi a fost transferat la Terapie intensivă, unde respiră cu ajutorul aparatelor.

La 10 zile după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, starea lui Boris Johnson s-a agravat, astfel că premierul britanic are nevoie de ventilator de la secţia ATI pentru a putea respira.

Boris Johnson a fost internat duminică, pentru a i se face mai multe teste privind infecţia cu noul coronavirus.

În ultimele zile, premierul britanic a făcut febră mare, motiv pentru care medicul său i-a recomandat să se interneze, anunță Antena 3.

În urmă cu zece zile, Boris Johnson a anunţat, într-o postare pe contul său de Twitter, că a dezvoltat simptome uşoare şi a ales să se autoizoleze, însă a continuat să conducă guvernul de la distanţă.

„M-am autoizolat, dar voi continua să conduc guvernul şi să-mi exercit atribuţiile şi responsabilităţile prin video-conferinţă”, a fost mesajul postat atunci chiar de premierul britanic pe contul său de Twitter.

Şi logodnica însărcinată a premierului, Carrie Symonds, a anunţat că a prezentat simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, dar spune că nu s-a testat şi că în prezent se simte bine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel