Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biscuiți cu chipsuri de ciocolată. Rețeta desertului perfect, preferat de toată lumea
WhatsApp
Biscuiți cu chipsuri de ciocolată sunt una dintre cele mai recunoscute rețete de biscuiți "cookies", așa cum numiți în Statele Unite ale Americii,  foarte îndrăgite de cei mici, dar și de cei mari. Aveți nevoie de câteva ingrediente simple, iar modul de preparare este unul foarte ușor.
Biscuiti_cu_chipsuri_de_ciocolata

Biscuiți cu chipsuri de ciocolată se fac din următoarele ingrediente: 125 g unt, 225 g zahar brun, 50 g zahar pudra, 1 ou, 1 linguriță cu extract de vanilie, 130 g făină cu agent de creștere, 90 g făina, 175 g chipsuri de ciocolată (puteți folosi și ciocolată zdrobită), 1 linguriță praf de copt.

 

Biscuiți cu chipsuri de ciocolată, mod de preparare

 

Încalziți cuptorul la 160 de grade Celsius. Unul se topește într-o cratiță, la foc mediu. Se asă apoi la răcit. Înt-run castron  se amestecă zahărul brun cu cel pudră, iar deasupra se pune unul topit, amestecând foarte bine.

Dacă ți-a plăcut rețeta de Biscuiți cu chipsuri de ciocolată, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Chocoflan. Rețeta desertului cu crema de zahăr ars și ciocolată

 

Oul se bate cu furculiți și se toarnă peste amestecul de zahăr și unt, împreuna cu extractul de vanilie. Amestecă făinurile cu praful de copt și încorporeaza-le în compoziția de mai sus. La final, e rândul chipsurilor de ciocolată, amestecandu-le ușor, să nu se zdrobească.

Cu lingurița se ia din compoziție și se pune pe tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spațiu între biscuiți.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Biscuiți cu chipsuri de ciocolată, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cartof de biscuiți. Rețetă veche și ușor de făcut  

 

Biscuții se dau la cuptor pentru 12 minute sau până devin aurii. Se lasă să se răcorească pe tava, după care pot fi transferați pe  un gratar să se raceasca bine. Sunt delicioși cu lapte, la micul dejun! Poftă bună. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel