Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Birchall, săgeți către Dăncilă după vot: "Am votat pentru o țară normală!"
WhatsApp
Exclusă din PSD ex-ministru de Justiţie Ana Birchall a votat duminică, în al doilea tur al prezidenţialelor, pentru "România meritocraţiei, a profesionalismului, a respectului faţă de lege şi domnia legii".

"Am votat astăzi cu speranţa că, în următorii cinci ani, cel puţin, valoarea, profesionalismul, cinstea, buna credinţă şi bunul-simţ vor întări România pe drumul ei pro-european şi pro-atlantic. România trebuie să redevină o ţară normală, o ţară pentru care fiecare cetăţean contează. În votul de astăzi stă puterea fiecăruia dintre noi de a contribui la reconstrucţia ţării noastre pe o bază a valorilor europene şi transatlantice. Am votat pentru români şi România meritocraţiei, a profesionalismului, a respectului faţă de lege şi domnia legii! Şi votul dumneavoastră contează şi de aceea vă îndemn să nu-l irosiţi, ci să mergeţi la urne şi să puneţi ştampila acolo unde vă dictează conştiinţa", a declarat Ana Birchall, la ieșirea de la urne.

"Am mai votat şi cu gândul la milioanele de români care, dintr-un motiv sau altul, sunt departe de ţara lor. Votul de astăzi este într-un fel un vot şi pentru ei, un vot care poate însemna încă un pas, unul mare şi foarte important, în demersul de a le crea premisele pentru a reveni acasă. Pentru că, pentru fiecare român, România înseamnă ACASĂ. Mergeţi la vot pentru a readuce normalitatea în societate şi pentru a ne recâştiga respectul ca ţară! Viitorul României depinde de fiecare dintre noi!", a mai afirmat Ana Birchall.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel