BELGIA. Un român îi „RĂPEȘTE“ pe șoferii români de TIR și îi duce pe „ĂȘTIA“ LA VOT cu „ambulanța gri“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 24 noi 2019, 13:23 | Alegerile Prezidentiale

Un român din Belgia spune că-i "răpește" pe șoferii de TIR de prin parcările din jurul Gentului pentru a-i duce să voteze în cea mai apropiată secție de votare cu mașina sa, redenumită "ambulanța gri".

„Ambulanța gri din Gent a răpit 15 "ĂȘTIA" șoferi de prin parcările din jurul Gentului și i-a dus la vot. Toți "ĂȘTIA" s-au ... cu boltă pe Bădălău. Dacă mai sunt români in Gent sau in imprejurimi care vor să voteze....da-ți un semn pe messenger. Vine ambulanța gri, vă răpește, vă duce la vot și vă aduce inapoi la cabină.

L.E. Ambulanța gri a mai răpit 3 "ĂȘTIA" șoferi și i-a dus la vot. Am ajuns la 18 răpiți. Și mai am 4 șoferi care vor să fie răpiți mâine de la VOLVO Gent.

Update: Ambulanța gri a mai răpit 4 "ăștia" șoferi și i-a dus la vot", a anunțat, pe Facebook, Viorel Daniel Ghenov.

Românul a primit solicitări și duminică. Numeroși șoferi de TIR au cerut ajutor, pe rețelele de socializare, pentru a ajunge la urne să voteze, având în vedere că nu au voie să intre cu mașinile în orașe.

„"Ăștia" care sunteți in Gent sau imprejurimi și vreți la vot, lăsați-mi un mesaj pe mess. Vă duc gratis la vot și retur la cabină", a scris bărbatul, pe un grup de pe rețelele de socializare, transmite MEDIAFAX.

Te-ar putea interesa și ....
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Crossuri parteneri