Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Românul care şi-a înjunghiat iubita şi a aruncat-o de la balcon cere extrădarea
WhatsApp
Românul care şi-a înjunghiat iubita şi a aruncat-o de la balcon, în Belgia, nu mai vrea să stea în închisoare, în România. Dorina Ştef a murit sub ochii poliţiştilor veniţi să o salveze, după ce Ludovic Zetocha a năvălit peste ea în casă, cu un cuţit.

Ludovic Zetocha, în vârstă de 44 de ani, românul care și-a ucis fosta iubită în urmă cu cinci ani, la Anvers, vrea să-și execute pedeapsa în Belgia. Criminalul se află în prezent într-o închisoare românească, dar a solicitat extrădarea în Belgia pentru că ar putea fi eliberat mai devreme.

În 2015, românul Ludovic Zetocha a fost în Belgia pentru o perioadă și a avut o relație cu Dorina Ştef, în vârstă de 37 de ani. Femeia a pus capăt relaţiei din cauza bătăilor pe care i le administra bărbatul şi a crezut că viaţa ei putea merge mai departe.

Numai că Ludovic intrat cu forţa în apartamentul vecinului fostei sale iubite în noaptea de 26 spre 27 mai 2015 și l-a ținut pe bărbat ostatic timp de opt ore. Atunci și-a ademenit fosta iubită în apartamentul vecinului și a amenințat-o pe femeie cu un cuțit.

 

A înjunghiat-o în gât și a aruncat-o de pe balcon

 

Când a ajuns poliția, românul și-a dus fosta iubită pe balcon, sub amenințarea unui cuțit, și a cerut polițiştilor să plece. Pentru că aceştia nu au făcut-o, el a înjunghiat-o în gât și a aruncat-o de pe balcon, scrie sceptr.net.

În mai 2018, Ludovic Zetocha a fost condamnat la Anvers la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare, pe care trebuia să o execute în România. Un an și jumătate mai târziu, Zetocha vrea să se întoarcă în Belgia. El a depus o cerere de întoarcere în Belgia, argumentând că ar putea fi eliberat mai devreme: „Deținuții pot fi eliberați condiționat mai repede”, a spus Zetocha.

Deținuții din închisorile belgiene pot primi o eliberare condiționată după ce au executat o treime din pedeapsa totală. În România, acest lucru este posibil cel mai devreme după ce condamnatul a executat două treimi din pedeapsa lor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel