Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Moarte cumplită pentru un tânăr român: A sfârșit cu capul strivit sub remorca unui camion
WhatsApp
Accident grav de muncă în Belgia. Un tânăr român, de 27 de ani, a murit în timp după ce remorca unui camion l-a prins și i-a strivit capul. Bărbatul a murit pe loc.

Accidentul a avut loc la compania electrică Welec din Westerlo, luni după-amiază. Românul de 27 de ani, angajat al firmei, a avut parte de un sfârșit crunt, chiar la finalul prgramului. Muncitorii de la Welec tocmai își terminaseră programul și erau aproape de camionul lor. 

Unul dintre muncitori opera în acel moment hayonul metalic din spatele camionului pentru a-l închide. Exista varianta ca victima de 27 de ani să fi vrut să pună ceva în zona de marfă chiar în ultimul moment. Numai că ceva săa întâmplat, iar bărbatul a sfârșit cu capul prins între hayon și spațiul de încărcare și a murit la scurt timp după aceea, potrivit hln.be.

Procurorul din Leuven a trimis la fața locului un expert. După primele cercetări, se pare că nu ar exista o defecțiune în sistemul de blocare al hayonului și că un accident nefericit de muncă. Victima, un bărbat de origine română, era angajat la companie timp de zece ani. Nu se cunosc încă detalii despre ceremonia de înmormântare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel