Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Autoutilitară românească, accident grav pe o autostradă: Șoferul român, aruncat prin parbriz în urma impactului (FOTO)
WhatsApp
Un grav accident rutier grav a avut loc marți după-amiază pe autostrada E17, în Kruibeke, direcția Anvers, Belgia. Un șofer român, aflat la volanul unei autoutilitare, s-a izbit puternic de spatele unui camion.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, pe autostradă era coadă în urma unui blocaj rutier. Un camion bulgar stătea pe banda din mijloc în coada blocajului rutier, iar șoferul român se pare că a observat acest lucru prea târziu și s-a izbit în TIR cu o viteză foarte mare.

2. -imagine fara descriere- (belgia-microbuz-romanesc-accident-grav-pe-o-autostrada-soferul-roman-aruncat-prin-parbriz-in-urma-impactului-2.jpg)

Martorii spun că șoferul român a fost pur și simplu aruncat din vehicul în urma impactului puternic. Bărbatul a suferit o leziune la cap și a fost rănit foarte grav la picior, însă nu este în pericol de a-și pierde viața: „A supraviețuit ca printr-un miracol”, potrivit medicilor.

3. -imagine fara descriere- (belgia-microbuz-romanesc-accident-grav-pe-o-autostrada-soferul-roman-aruncat-prin-parbriz-in-urma-impactului-3.jpg)

Pompierii au scos cu greu autovehiculul de sub șasiul camionului, iar circulația a fost blocată pe 3 benzi, potrivit hnl.be. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel