Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băutura minune care arde grăsimea, scade glicemia și reglează tensiunea. Se face din patru ingrediente, pe care le avem în casă
WhatsApp
Există o băutură minune pe care o putem prepara în casă și care este utilă în eliminarea tuturor toxinelor din corp. Această băutură ajută vindecarea in mod natural, accelerează metabolismul, arde grăsimea în exces, echilibrează tensiunea și luptă împotriva diabetului. 
Băutura minune care arde grăsimea, scade glicemia și reglează tensiunea. Se face din patru ingrediente, pe care le avem în casă

Dacă nu crezi, atunci încearcă și vei avea doar rezultate pozitive.

Pentru această rețetă vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

- 1 linguriță de scorțișoară,

- 2 linguri de oțet de mere,

• 2 linguri de zeamă de lămâie, 

• 1 lingură de miere,

• un pahar de 200 de ml de apă.

Pune cinci picături de oțet și jumătate de castravete într-un iaurt. Tenul tău va arăta mai bine ca niciodată!

 

Cum se face băutura minune, care topește grăsimea

 

Pune toate ingredientele în blender și amestecă-le bine. Consumă băutura dimineața, pe stomacul gol. Având în vedere ca durează doar două minute sa o prepari, nu pregăti o cantitate mai mare pentru a o depozita la frigider, pentru ziua următoare. Cel mai indicat este să prepari băutură minune în fiecare zi, după ce te-ai trezit, ca să ai rezultate pozitive. Fă tratamentul în fiecare zi, timp de 3 luni sau chiar mai mult dacă te simți bine, scrie secretele.com.

 

Faceți un piure din măr și lapte. Aplicați amestecul pe ochi. Rezultat fantastic!

 

Sorșiloara menține nivelul optim al glucozei din sânge în special în cazul pacienților cu diabet de tip 2. După administrarea suplimentului CR (un component al sccorțișoarei), nivelul glucozei, insulinei și colesterolului au fost îmbunătățite mai ales la cei care sufereau de diabet.

Oțetul de mere poate stabiliza tensiunea, când este consumat în fiecare zi, ținând cont de faptul că el conține acid acetic, un compus cunoscut pentru că poate ajută diminuarea tensiunii ridicate (hipertensiunii). Efectele anti hipertensive ale acidului acetic și oțetului au fost evidențiate într-un studiu, în care s-a arătat o scădere semnificativă a tensiunii în cazul cobailor hipertensivi, după ce au consumat acid acetic sau oțet.

 

Amestecă o lingură de miere cu o jumătate de lingură de bicarbonat. Trucul miraculos care durează doar 10 minute!

 

Sucul de lămâie reprezintă o sursă de flavonoide, cunoscute pentru proprietățile lor de antioxidanți. Vitamina C este cel mai abundent antioxidant din lămâie. Având în vedere că sucul de lămâie conține antioxidanți, este benefic pentru radicalii liberi din organism, ajutând la întărirea sistemului nostru imunitar. Proprietățile antioxidanților din lămâie sunt evidențiate într-o cercetare științifică, ce a arătat că flavonoidele din lămâie au eliminat stresul oxidativ în cazul cobailor diabetici.

Mierea oferă numeroase beneficii datorită varietății de nutrienți din enzime, minerale și vitamine sau polyphenol. Pe scurt, mierea este bogată în componente extrem de benefice sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel