Bărbatul din Botoșani care a făcut intenționat a 3-a doză de vaccin: "Mi-am revenit cu vederea. Am cerut și a 4-a doză"
Autor: Liviu Ludovic pe 18 mai 2021, 22:48 | Sanatate

Sursa foto: Captura Știrile ProTV

Bărbatul din Botoșani care s-a vaccinat cu a treia doză a declarat că a recurs la acest gest pentru că s-a simțit foarte bine după doza anterioară. DSP Botoșani a declanșat o anchetă în acest caz.

Un bărbat de 49 de ani a primit a treia doză de vaccin anti-Covid la un centru de vaccinare din orașul Dorohoi, județul Botoșani. 

“După a doua doză parcă nu m-am simțit în apele mele. L-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Mi-am mai revenit un pic și cu vederea, dar și cu altele pe partea de corp", a declarat Gabriel Grădinariu, bărbatul vaccinat cu a treia doză, potrivit Știrile ProTV.   

Reporter: ”Vedeți mai bine acum după a treia doză?”

Bărbat: ”Da. Vederea era mai în ceață, picioarele mă mai lăsau, dar acum sunt mai bine. De asta am cerut și a patra doză”

Anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat

 

Directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței, a spus că în acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate care a fost firul evenimentelor și cine se face răspunzător de această situație.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu personalul din centrul de vaccinare din zona pietonală din Dorohoi, unde se desfășura un maraton al vaccinării, pacientul s-a prezentat cu buletinul pentru vaccinare, făcând declarația pe proprie răspundere în care a spus că nu a mai primit vaccin. Era exterm de aglomerat, erau buletinele în zona de registratură, posibil ca aici să fie scăparea, o să vedem la finalul anchetei, drept pentru care pacientul s-a îndreptat către zona unde se făcea vaccinul”, a declarat Monica Adăscăliței, la Aleph News.

Conform acesteia, după ce i s-a administrat doza de vaccin, bărbatul a anunțat că el de fapt primise a treia doză.

„În același timp venise și colega din zona de registratură să confirme că după ce s-au introdus datele pacientului în platformă a apărut această situație”, a mai spus șeful DSP Botoșani, potrivit Mediafax.

 

Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri