Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbatul din Botoșani care a făcut intenționat a 3-a doză de vaccin: "Mi-am revenit cu vederea. Am cerut și a 4-a doză"
WhatsApp
Bărbatul din Botoșani care s-a vaccinat cu a treia doză a declarat că a recurs la acest gest pentru că s-a simțit foarte bine după doza anterioară. DSP Botoșani a declanșat o anchetă în acest caz.
Sursa foto: Captura Știrile  ProTV

Un bărbat de 49 de ani a primit a treia doză de vaccin anti-Covid la un centru de vaccinare din orașul Dorohoi, județul Botoșani. 

“După a doua doză parcă nu m-am simțit în apele mele. L-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Mi-am mai revenit un pic și cu vederea, dar și cu altele pe partea de corp", a declarat Gabriel Grădinariu, bărbatul vaccinat cu a treia doză, potrivit Știrile ProTV.   

Reporter: ”Vedeți mai bine acum după a treia doză?”

Bărbat: ”Da. Vederea era mai în ceață, picioarele mă mai lăsau, dar acum sunt mai bine. De asta am cerut și a patra doză”

Anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat

 

Directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței, a spus că în acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate care a fost firul evenimentelor și cine se face răspunzător de această situație.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu personalul din centrul de vaccinare din zona pietonală din Dorohoi, unde se desfășura un maraton al vaccinării, pacientul s-a prezentat cu buletinul pentru vaccinare, făcând declarația pe proprie răspundere în care a spus că nu a mai primit vaccin. Era exterm de aglomerat, erau buletinele în zona de registratură, posibil ca aici să fie scăparea, o să vedem la finalul anchetei, drept pentru care pacientul s-a îndreptat către zona unde se făcea vaccinul”, a declarat Monica Adăscăliței, la Aleph News.

Conform acesteia, după ce i s-a administrat doza de vaccin, bărbatul a anunțat că el de fapt primise a treia doză.

„În același timp venise și colega din zona de registratură să confirme că după ce s-au introdus datele pacientului în platformă a apărut această situație”, a mai spus șeful DSP Botoșani, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel