Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbatul care şi-a omorât concubina însărcinată ar fi sechestrat şi violat o altă femeie în aceeaşi noapte
WhatsApp
Bărbatul de 50 de ani, din Dumitreşti, care şi-a omorât în bătaie concubina însărcinată în luna a treia, este cercetat şi pentru lipsire de libertate şi viol asupra unei terţe persoane, infracţiuni care ar fi avut loc în aceeaşi noapte cu agresiunea asupra concubinei, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
Italia. Româncă lăsată fără vârful nasului de fostul soț. Bărbatul s-a înfuriat că aceasta nu vrut să se culce cu el

Având în vedere faptul că bărbatul avea antecedente penale, încadrarea de "lovituri cauzatoare de moarte" a fost schimbată în "omor calificat".

"Iniţial, cercetările au început sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'lovituri cauzatoare de moarte', însă ulterior, după raportul preliminar de la Necropsie, am schimbat în infracţiunea de 'omor calificat', victima fiind o femeie însărcinată în trei luni, iar autorul o persoană care a mai fost condamnată în trecut pentru o infracţiune de omor", a declarat, pentru Agerpres, procurorul de caz Luminiţa Dogaru.

Potrivit procurorului de caz, bărbatul mai este cercetat şi pentru o infracţiune de lipsire de libertate şi viol pentru o altă persoană vătămată, care ar fi avut loc în aceeaşi noapte cu agresiunea asupra concubinei însărcinate.

"Din datele preliminare ale anchetei, agresiunea asupra concubinei ar fi fost comisă noaptea de 4 spre 5 iunie şi a continuat în dimineaţa zilei de 5 iunie. Celelalte două infracţiuni au fost comise tot în noaptea de 4 spre 5 iunie, când persoana vătămată a venit la domiciliul celor doi concubini de bunăvoie, însă ulterior ar fi fost lipsită de libertate şi violată", a precizat Luminiţa Dogaru.

Agresorul a sunat la 112, sâmbătă, în jurul orei 13,35, sesizând faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată în luna a treia, se simte rău. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea ajuns la faţa locului a constatat decesul femeii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-au comis faptele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel