Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
AVERTIZARE. Metoda "Avocatul" face ravagii în Spania. Cum poți rămâne fără mii de euro
WhatsApp
O nouă metodă de înșelăciune face ravagii printre românii din Spania. O femeie susține că e avocat și încasează bani după care fuge. 

Un bărbat semnalează, pe un grup de Facebook, o nouă metodă de înșelăciune care face victime printre românii stabiliți în străinătate. Se pare că în ultima vreme au apărut avocați "falși" care încasează sume de bani pentru asistența în anumite cazuri și apoi dispar.

"Salut grup....Sa va feriti toata viata voastra de aceasta persoana care pretinde ca e avocata...acum doua luni de de zile am angajato intr-un caz simplu...a cerut 4 mii de euro ...jumate inainte jumate dupa...a doua zi cand a primit banii a plecat in italia la venetia in vacanta pe banii mei...dupa o luna jumate vazand ca nu raspunde la telefon sau pe whatsap am plecat la tribunal sa vad cum decurg lucrurile....surpriza...

Înca figuram cu avocatul din oficiu....am incercat sa o sun de pe cel putin 10 numere...nu a raspuns la nici unul...inseamna ca nu sunt prima persoana inselata...oricum nu raman lucrurile asa doar v-am avertizat sa stiti cu ce aveti de-a face!!!", este mesajul postat de Costel Pletea, un român stabilit în Spania, pe un grup frecventat de românii care trăiesc în această țară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel