Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit la vama Nădlac. Șoferul român a rămas pieton
Autor: Nicoleta Baciu pe 14 apr 2021, 17:03 | Social

Autoturism cautat de autoritatile din Germania descoperit la vama Nadlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit un autoturism marca Volkswagen, în valoare de 8.200 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

 

În data de 13.04.2021, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor  specifice în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul este căutat de către autorități.

Autoturismul, în valoare de 8.200 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri