Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit la vama Nădlac. Șoferul român a rămas pieton
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit un autoturism marca Volkswagen, în valoare de 8.200 de euro, căutat de autorităţile din Germania.  
Autoturism cautat de autoritatile din Germania  descoperit la vama Nadlac

În data de 13.04.2021, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor  specifice în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul este căutat de către autorități.

Autoturismul, în valoare de 8.200 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel