Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autoritatea Electorală Permanentă, la SHOPPING înainte de alegeri. Lista COMPLETĂ de cumpărături
WhatsApp
Autoritatea Electorală Permanentă a facut, recent, achiziții publice de 142.691 de lei, potrivit unui comunciat emis, vineri, de instituție. Printre achiziții se numără 22 de tablete, obiecte de mobilier și de decor interior, un esspresor și o cabină de duș.
Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică

Conform comunicatului AEP, instituţia a făcut următoarele achiziții pentru dotarea Biroului Electoral Central (BEC): masă de consiliu 8.800 mm (pentru ședințele BEC) în valaore de 18.987 de lei
și de 22 tablete Apple iPad Pro 10,5” în valoare de 64.185 de lei

De asemenea, pentru Biroul Electoral Central s-au mai achizițioant și produse și lucrări de montare perdele (incluzând material perdele, draperii, galerie, console, șine de prindere) la 16.345 de lei

Pe lângă achizițiile pentru BEC s-au mai făcut achiziții pentru cabinetul vicepreședintelui, mai exact un pachet de mobilier format din scaun directoral, dulap și birou în valoare de 15.764 de lei.

Totodată s-a mai achiziționat și un Espressor Nespresso cu 1.092 lei pentru cabinetul secretarului general.

Pentru cabinetul președintelui Autorității Electorale Permanente s-au achiziționat, de asemenea, obiecte de mobilier (scaun directoral, dulap și birou), în valoare de 17.310 lei, o masă de conferință de 2.093 lei, o tabletă Apple iPad Pro de 5 391 de lei și o cabină de duș în valoare de 1.521 lei.

În ceea ce privește achiziția cabinei de duș, președintele AEP Constantin Buică a spus că achiziția era necesară, deoarece petrece și 24 de ore la muncă și nu poate să fie neîngrijit când reprezintă instituția.

Președintele AEP Constantin Buică a afirmat că instalarea unei astfel de cabine era prevăzută în trecut, iar acum se desfășoară o etapă de reabilitare a cabinetului șefului Autorității.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel