Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autopsia cântăreței Whitney Houston, în presă la opt ani de la moarte. Detalii șocante
WhatsApp
Autopsia cântăreței Whitney Houston ajunsă în presă la opt ani de la moartea vedetei conține detalii șocante, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlistul zilei.

Interpreta piesei „I Will Always Love You” a murit în 2012. Raportul autopsiei arată că Huston își pierduse 11 dinți din față, și nu mai avea aproape deloc sprâncene. Documentele obținute de presă la fix opt ani de la moartea cântăreței arată că afecțiunile cardiace de care suferea erau deja extrem de grave.

Cauza morții interpretei a fost stabilită drept înnec accidental pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. Vedeta își pierduse 11 dinți din față și nu mai avea aproape sprâncene.

Afecțiunile cardiace erau atât de grave că una dintre artere era blocată în procent de 60%.

 

Whitney Huston avea 48 de ani 

 

Vedeta a încetat din viață pe 11 februarie 2012. Cântăreața petrecuse deja mai multe zile în Los Angeles și se pregătea să meargă la o petrecere care prefața decernarea premiilor Grammy. A intrat în cadă pentru a face baie și i-a spus asistentului său că resimte o durere în gât.

A fost găsită în apă. Whitney Huston avea 48 de ani și prezenta arsuri severe pe spate și desprinderi ale pielii pe picioare. În momentul în care a fost descoperită apa din cadă ar fi avut 60°C.

Pe brațul stâng se putea distinge o înțepătură și urmele unor proteze dar și cicatricele rămase după operația de implanturi mamare.

O perucă părea împletită în părul vedetei, medicul legist constatând că, în timp ce sprâncenele cântăreței erau „rare”, părul de sub perucă era negru și ondulat „fără semne de chelire”, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel