Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria: Trei români au furat doi saci cu bani, bijuterii, telefoane și ceasuri. Cât a durat aventura lor
WhatsApp
Trei români cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani au furat mai multe bijterii, laptopuri, ceasuri, telefoane mobile dar și bani dintr-o proprietate din Klosterneuburg, Austria. Cei trei bărbați au reușit să dea lovitura pentru doar...10 minute

Se întâmpla luni, în jurul orei 16:00, când un martor a sunat la poliție pentru a raporta că tocmai a observat doi bărbați sărind gardul unei proprietăți din Klosterneuburg și s-au urcat apoi într-o mașină albastră cu numere de înmatriculare românești și au fugit spre Albrechtstrasse.

Ofițerii au lansat imediat un filtru în zonă, iar doar zece minute mai târziu, poliția a identificat o mașină în zona Klosterneuburg care se potrivea perfect cu descrierea martorului, potrivit meinbezirk.at.

Trei cetățeni români în vârstă de 24, 31 și 34 de ani au fost găsiți în mașină, iar lângă ei mai mulți saci plini cu bani, ceasuri, bijuterii, laptopuri și telefoane mobile. Bunurile furate au fost restituite ulterior proprietarului său. Cei trei suspecți au fost arestați și au mărturisit faptele. Acuzații au fost aduși la închisoarea Korneuburg prin ordin al Parchetului din Korneuburg, urmând să fie judecați pentru furt și intrare prin efracție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel