Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Trei români, accident grav din cauza ninsorii. Operațiune complexă de salvare a șoferului (VIDEO)
WhatsApp
Un șofer român de 42 de ani și o tânără româncă, de 16 ani, au ajuns la spital în urma unui grav accident petrecut aseară în Austria, pe drumul  L204 care leagă  Dornbirn de  Lustenau.

Joi, 14 ianuarie 2020, în jurul orei locale, 19.45, un cetățean român în vârstă de 42 de ani, rezident în Dornbirn, a condus cu mașina unui prieten pe L204 de la Dornbirn la Lustenau. În mașină mai erau două tinere românce,  în vârstă de 16 și 18 ani, pasagere pe bancheta din spate/

Cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum și pe fondul consumului de alcool,  șoferul a pierdut controlul vehiculului, a derapat, a părăsit partea carosabilă, unde a lovit frontal un copac de lângă drum. Bărbatul și-a pierdut imediat cunoștința și a fost salvat dintre fiarele contorsionate de către cele două pasagere ale sale, rănite de asemenea în urma impactului.

Românul de 42 de ani și românca de 16 ani, la spital

 

După primul ajutor la locul accidentului, șoferul  în stare critică și o tânără de  16 ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, de asemenea rănită în urma impactului, au fost duși la spitalul Dornbirn. Cealaltă  româncă de 18 ani, rănită ușor, a refuzat vehement să fie examinată de paramedici și să fie internată în spital, potrivit Vol.at.

Din cauza stării grave de sănătate a șoferului, nu a putut fi efectuat un test de alcool. Cu toate acestea, au existat mai multe indicii că bărbatul ar fi consumat alcool, motiv pentru care medicul de gardă a efectuat un test de sânge, care urmează să fie gata în orele următoare.

Vehiculul accidentat nu mai poate fi reparat, mașina fiind rechiziționată temporar de autorități pentru a clarifica în continuare cursul exact al accidentului. Pompieri Lustenau cu cinci vehicule și aproximativ 20 de pompieri, două vehicule de salvare și un medic de urgență, precum și două patrule de poliție federală au fost implicate în operațiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel