Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Patru români, în stare gravă după impactul frontal cu un camion
WhatsApp
Patru români au fost implicați într-un accident cumplit, în Austria. Mașina lor, un Audi, s-a făcut praf. Șoferul, un român de 23 de ani, a depășit neregulamentar.

Luni, 28 septembrie, un român în vârstă de 23 de ani era la volanul unui Audi break și conducea între Pfaffstaett și Mattighofen, în Austria, în jurul orei 15:30. În mașină erau alți trei cetățeni români: un bărbat de 44 de ani, un tânăr de 21 de ani și altul de 20 de ani, toți trei cetățeni român.

Șoferul a depășit o mașină în timp ce din direcția opusă se apropia un camion condus de un șofer de 60 de ani. Românul a depășit în viteză o mașină și s-a izbit frontal de TIR-ul care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât blocul motor al mașinii Audi a sărit de pe șasiu.

Un rănit transportat cu elicopterul

 

Toți cei patru ocupanți ai mașinii au fost răniți și au fost transportați la spitalul din Salzburg cu elicopterul de salvare, sau duși la spitalul Braunau cu ambulanța. Șoferul camionului nu a fost rănit, iar testele de alcool au fost negative.  Unul dintre pasageri a fost transportat la spitalul de accidente din Salzburg, în elicopterul Europa 3, cu răni la cap. Ceilalți răniți au fost aduși la spitalul Braunau.

2. -imagine fara descriere- (camion_masina_austria.jpg)

Șoferul camionului, în vârstă de 60 de ani, din Bavaria, a fost rănit. Testele de alcool au fost negative, nachrichten.at.

Drumul de stat a trebuit să fie închis pentru tot traficul până la 21:30 și apoi a fost greu de trecut. Camionul a pierdut în jur de 120 până la 150 de litri de combustibil în urma accidentului, motiv pentru care aproximativ 20 de metri cubi de pământ au trebuit îndepărtați și eliminați.

3. -imagine fara descriere- (motor_masina.jpg)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel