Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Muncitor român, la un pas de moarte după ce a rămas blocat într-o groapă
WhatsApp
Un român, în vârstă de 24 de ani, a suferit un accident grav, ieri, în Greifenburg, după ce a evitat căderea unui copac și a rămas blocat într-o groapă.
Austria. Muncitor român, la un pas de moarte după ce a rămas blocat într-o groapă

Potrivit primelor informații oferite de autorități, muncitorul român era la serviciu într-o pădure de pe Kreuzberg, în municipiul Greifenburg, Austria, la aproximativ 1330 metri deasupra nivelului mării. În jurul orei 10.50, bărbatul, îmbrăcat corespunzător cu protecție și cizme de lucru, a tăiat un molid pe teren accidentat cu o drujbă.

Când copacul a căzut, tânărul de 24 de ani a vrut să se ferească și a alergat câțiva pași spre lateral. A intrat într-o groapă în pământ, s-a răsucit, a căzut și a suferit o vătămare gravă.

Deoarece elicopterul de salvare Christophorus 7 (C 7) nu a putut ateriza la locul accidentului, medicul de urgență a fost ridicat de către ofițerii de poliție în zona intermediară de aterizare și dus la persoana rănită. După primul ajutor, tânărul de 24 de ani a fost adus la locul intermediar de aterizare cu ajutorul membrilor serviciului de salvare montană Oberes Drautal și apoi cu elicopterul de salvare C7 la BKH Lienz .

Acum românul se află în spital, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel