Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aurelian Pavelescu, la un pas de o candidatură din partea PSD în Diaspora. Îi jignea pe românii întorşi să protesteze pe 10 august
WhatsApp
Liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu va primi un loc eligibil din partea PSD în diaspora la alegerile parlamentare, susţin surse politice.

În urmă cu doi ani, Aurelian Pavelescu îi jignea pe românii întorşi în ţară să protesteze faţă de Guvernul Dăncilă. Pavelescu a sprijinit şi campania lui Liviu Dragnea împotriva Justiţiei. Ulterior, liderul PNŢCD s-a aliniat în spatele Vioricăi Dăncilă, pe care a susţinut-o la prezidenţiale.

„În şedinţa de azi, unde s-a discutat de alianţe şi candidaturi la alegerile parlamentare, Titus Corlăţean a propus ca Aurelian Pavelescu să primească un loc eligibil pe listele noastre. Marcel Ciolacu a fost de acord şi a spus că ar trebui  candideze în diaspora”, susţin surse din conducerea PSD potrivit Adevărul. După dublarea numărului de parlamentari pentru diaspora, PSD va obţine un mandat de deputat şi unul de senator peste hotare.

 

Pavelescu: „10 august 2018 - Ziua minciunii”

 

Aurelian Pavelescu s-a remarcat în ultimii ani prin jigniri adresate tocmai diasporei şi prin susţinerea atacurilor lui Liviu Dragnea la adresa Justiţiei. 

„10 august 2018 - Ziua minciunii

La 10 august 2018 a fost organizată o acţiune de dărâmare a guvernului prin violenţă, sub steagul fals al diasporei. Au fost implicate grupurile de influenţă care controlează instituţiile de forţă, partidele politice atunci în opoziţie, reţeaua Soros şi cea mai mare parte a mass-media. Prin comportamentul de încurajare şi refuz de a-şi exercita atribuţia constituţională de ”mediator”, dar şi solicitarea de pedepsire a jandarmeriei pentru că a pus capăt acţiunii ilegale, implicarea lui Klaus Iohannis nu poate fi tăgăduită. Acţiunea a fost pusă în scenă public cu cel puţin două luni înainte, când toate posturile de televiziune aservite şi reţelele de socializare asociate au început în mod sistematic acţiunea de incitare. Pretextul a fost nemulţumirea (justificată) a diasporei, o cauză credibilă, dar ca steag fals, pentru că acţiunea a fost organizată cu participarea cvasi-unanimă a regimentelor #rezist, numărul real al celor veniţi din afară la miting fiind nesemnificativ. Sloganurile explicite ale acţiunii n-au fost protestul, ci ocuparea guvernului. Vectorii principali şi publici de incitare au cerut expres jandarmilor, înainte cu câteva zile, să nu se opună, să pactizeze cu manifestanţii şi să-i lase să intre în guvern - încă o dovadă a scopului direct al acţiunii organizate”, scria Pavelescu pe Facebook. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel