Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac în Franța. Cel puţin doi morţi şi mai mulţi răniţi
WhatsApp
Cel puţin două persoane au fost ucise prin înjunghiere, sâmbătă, într-un incident produs în sud-estul Franţei, presupusul autor al atacului fiind reţinut, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate.
Sursa foto: captură express.co.uk

Un individ înarmat cu un cuţit a ucis două persoane, sâmbătă după-amiază, în orăşelul Romans-sur-Isère, situat în apropiere de Lyon, în sud-estul Franţei, afirmă surse citate de cotidianul Le Figaro.

Autorul atacului a fost imobilizat de agenţi de poliţie şi reţinut, a declarat primarul orăşelului Romans-sur-Isère, Marie-Hélène Thoraval. Suspectul este rănit uşor.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate, două persoane au fost ucise prin înjunghiere, iar alte şase sunt rănite, cinci fiind în stare gravă.

Potrivit postului France Bleu, autorul atacului este un imigrant sudanez în vârstă de 33 de ani. Individul a atacat cu un cuţit persoane care aşteptau să intre înr-un magazin. Potrivit unor surse din cadrul comisiei de anchetă, individul a scandat o sintagmă islamistă în momentul comiterii atacului.

Autorităţile încearcă să afle motivul atacului şi nu exclud posibilitatea unui act terorist. "Sunt întrunite toate elementele unui act terorist", a declarat David Olivier Reverdy, adjunct al Alianţei Poliţiei Naţionale din Franţa, citat de BFMTV, titrează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel