Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Armani îşi prezintă colecţia la Milano fără public de teama coronavirusului
WhatsApp
Armani a anunţat că a decis să îşi susţină prezentarea de duminică în faţa unei săli goale ca o precauţie faţă de apariţia cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Italia. Este pentru prima dată în cei 45 de ani de existenţă ai casei de modă când este luată o asemenea decizie.

Designerul Giorgio Armani a decis să îşi prezinte cea mai recentă colecţie unei săli goale într-o transmisiune live pe internet.

Potrivit Bloomberg, asociaţia de profil din Milano, Camera Nazionale della Moda Italiana, a anunţat că nu sunt indicii care să impună schimbarea programului pentru Săptămâna modei, dar va respecta deciziile luate de casele de modă.

Cei de la Dolce&Gabbana, care nu sunt membri ai asociaţiei, au anunţat că prezentarea lor va fi susţinută conform programului.

 

„Îmi pare rău pentru ce se petrece”

 

În acelaşi timp, marca DROMe a anunţat prin directorul său de creaţie, Mariana Rosati, că nu consideră că sunt motive de panică: „Îmi pare rău pentru ce se petrece. Ştiu că nu se prevede o rezolvare şi că trebuie, evident, să avem grijă. Dar, de fapt, cred că s-a creat panică fără prea multe motive".

Rosati a recunoscut faptul că impresia sa este că vor veni mai puţini oameni la prezentări cu toate că au fost rezervate toate locurile în public.

Prezentarea mărcii sale, programată duminică dimineaţă a fost susţinută în faţa unei săli pline, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel