Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Armando Manzanero, legenda muzicii mexicane, răpus de coronavirus
WhatsApp

Presa latino-americană relatează moartea cântărețului mexican Armando Manzanero, la vârsta de 85 de ani, din cauza complicațiilor derivate din covid-19. Artistul a fost găsit pozitiv cu ceva timp în urmă și a fost internat în spital pe 17 decembrie. După o îmbunătățire inițială, starea de sănătate i s-a deteriorat, boala afectându-i iremediabil rinichii. La două săptămâni după ce a fost internat în spital, Armando Manzanero a murit în urma unui stop cardiac.

Armando Manzanero s-a născut pe 7 decembrie 1935 într-o familie de muzicieni și a debutat în industria muzicală la vârsta de cincisprezece ani. Șase ani mai târziu a plecat să lucreze ca regizor muzical lucrând cu figuri consacrate ale muzicii mexicane precum Pedro Vargas și José José,. Recunoașterea a venit în 1965 când a câștigat primul loc la Festivalul de la Canción din Miami. Unele dintre piesele sale au fost interpretate de cântăreți celebri precum Elvis Presley , Frank Sinatra și Dionne Warwick.

Supranumit „Regele romantismului”, Manzanero a câștigat, în 2001, Grammy-ul latin cu albumul său „Duetos”, iar în urmă cu câteva luni a primit și premiul Billboard pentru întreaga cariera sa.

 

sursa foto - Facebook Premio Armando Manzanero

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel