ȚARA GALILOR: Român de 58 de ani, agresor sexual cu acte în regulă. Cum încerca să momească, în public, tinere sub 16 ani
Autor: StiriDiaspora Team pe 9 oct 2019, 14:31 | Internațional

Sursa foto: captură Antena 3

Un român în vârstă de 58 de ani a fost condamnat în Țara Galilor pentru agresiune sexuală asupra a trei minore sub 16 ani. Bărbatul încerca să le ademenească cumpărându-le alcool.

Ion V, românul de 58 de ani, era angajat al unui abator din localitatea Lampeter din Țara Galilor. Faptele de care este acuzat s-au petrecut într-o piață din oraș, când s-a oferit să le servească pe fete cu alcool.  

Cele trei tinere se aflau pe o bancă atunci când Ion le-a oferit de băut dintr-o sticlă de vin. Fetele nu l-au refuzat, dar apoi a intrat într-un magazin și a cumpărat votcă pe care a amestecat-o cu cola, relatează Wales Online. El le-a oferit din nou alcool celor trei fete de până în 16 ani, după care a apucat-o pe una dintre ele și a sărutat-o cu forța, recurgând la același gest și cu celelalte două.

Fetele au reușit să fugă înainte ca situația să escaladeze, iar mai târziu unul dintre părinți a contactat poliția cu privire la incident. Polițiștii l-au reținut pe român chiar a doua zi.

Fetele au declarat în instanță că s-au simțit oribil în urma incidentului, iar inculpatul mirosea ca și când nu s-ar fi spălat de multă vreme. Una dintre ele a spus că acesta avea dinții galbeni și înnegriți și că era dezgustător.

Românul de 58 de ani a pledat vinovat la toate cele trei fapte de agresiune sexuală, primind câte zece luni de închisoare pentru fiecare, pe care le va executa concomitent.

Judecătorul a afirmat că victimele au fost șocate și îngrozite de comportamentul românului și că incidentul a fost agravat de vârsta fragedă a fetelor și de faptul că le-a oferit băutură.

Potrivit apărării, românul a venit în Marea Britanie în anul 2017, și lucra într-un abator din zonă la momentul incidentului. El a primit ordin de prevenire a agresiunilor sexuale pentru 10 ani și va fi înregistrat ca infractor sexual pentru aceeași perioadă.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri