Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ȚARA GALILOR: Român de 58 de ani, agresor sexual cu acte în regulă. Cum încerca să momească, în public, tinere sub 16 ani
WhatsApp
Un român în vârstă de 58 de ani a fost condamnat în Țara Galilor pentru agresiune sexuală asupra a trei minore sub 16 ani. Bărbatul încerca să le ademenească cumpărându-le alcool.
Sursa foto: captură Antena 3

Ion V, românul de 58 de ani, era angajat al unui abator din localitatea Lampeter din Țara Galilor. Faptele de care este acuzat s-au petrecut într-o piață din oraș, când s-a oferit să le servească pe fete cu alcool.  

Cele trei tinere se aflau pe o bancă atunci când Ion le-a oferit de băut dintr-o sticlă de vin. Fetele nu l-au refuzat, dar apoi a intrat într-un magazin și a cumpărat votcă pe care a amestecat-o cu cola, relatează Wales Online. El le-a oferit din nou alcool celor trei fete de până în 16 ani, după care a apucat-o pe una dintre ele și a sărutat-o cu forța, recurgând la același gest și cu celelalte două.

Fetele au reușit să fugă înainte ca situația să escaladeze, iar mai târziu unul dintre părinți a contactat poliția cu privire la incident. Polițiștii l-au reținut pe român chiar a doua zi.

Fetele au declarat în instanță că s-au simțit oribil în urma incidentului, iar inculpatul mirosea ca și când nu s-ar fi spălat de multă vreme. Una dintre ele a spus că acesta avea dinții galbeni și înnegriți și că era dezgustător.

Românul de 58 de ani a pledat vinovat la toate cele trei fapte de agresiune sexuală, primind câte zece luni de închisoare pentru fiecare, pe care le va executa concomitent.

Judecătorul a afirmat că victimele au fost șocate și îngrozite de comportamentul românului și că incidentul a fost agravat de vârsta fragedă a fetelor și de faptul că le-a oferit băutură.

Potrivit apărării, românul a venit în Marea Britanie în anul 2017, și lucra într-un abator din zonă la momentul incidentului. El a primit ordin de prevenire a agresiunilor sexuale pentru 10 ani și va fi înregistrat ca infractor sexual pentru aceeași perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel