Apariție de EXCEPȚIE în lumea modei: NADIA COMĂNECI a făcut furori pe podiumul de la New York Fashion Week
Autor: Nicoleta Nicolau pe 11 sep 2019, 12:10 | Monden

Gimnasta româncă, Nadia Comăneci, a avut o scurtă, dar spectaculoasă apariție la New York Fashion Week, aseară.

Nadia Comăneci a făcut senzație pe podium, la New York Fashion Week- Săptămâna Modei de la New York. La evenimentul de ieri seară, Nadia a îmbrăcat o ținută cassual,  asortată cu o pălărie și la final a făcut o piruetă, în aplauzele spectatorilor.

Nadia Comăneci nu este la prima „incursiune“ de acest fel în lumea modei. Și în anii precedenți campioana olimpică de origine română a făcut furori pe podiumul de modă în cadrul evenimentului New York Fashion Week. Ea a postat pe Twitter un scurt clip video cu defilarea ei pe catwalk, în aplauzele celor prezenți.

Nadia a reprezentat și în acest an fundația „Laureus sports for Good”, organizație care se ocupă cu proiecte pe tot globul prin care susțin o viață sănătoasă prin sport. Ea nu a fost singura sportvă care a urcat pe podium. Și Serena Williams a defilat, cu fiica ei în brațe.

Încasările din cadrul acestui eveniment vor fi donate pentru a sprijini direct activitatea Laureus pentru îmbunătățirea sănătății, educației, ocupării forței de muncă și coeziunii sociale a tinerilor din comunitățile defavorizate din SUA, inclusiv din New York.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri