Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Bebelușul român care a murit într-un spital, înmormântat cu onoruri: „Păzește-ne mereu până ne întâlnim din nou”
WhatsApp
O teroare prin care niciun părinte nu ar trebui să treacă li s-a întâmplat unui cuplu din Anglia.

Bebelușul Luchii Gavrilescu avea cinci săptămâni când a murit şi era fiul lui Vlad Gavrilescu şi a Laurei Cooke, ambii în vârstă de 29 de ani. Kentonline.co.uk povestețte faptul că Luchii Gavrilescu a murit la începutul lunii decembrie, de septicemie, după ce medicii l-au trimis de două ori acasă. 

La o lună de la tragedie, autorităţile locale au demarat o anchetă la spitalul din Margate pentru ca medicii să recunoască faptul că „puteam face mai multe. Moartea micuţului putea fi evitată”.

 

Bebelușul Luchii, înmormântat cu onoruri

 

Marți, cuplul și-a luat rămas bun de la bebelușul Luchii alături de familie și de prieteni. Pus într-un sicriu micuț albastru care purtau cuvintele „stea mică strălucitoare", a fost dus la Capela Cimitirului Sfântul Ioan de o căruță trasă de cai din casa lor din Victoria Road din Margate, cu caii cu steaguri românești și britanice, reprezentând moștenirea sa.

La începutul înmormântării a fost cântată o versiune sfâșietoare a cântecelului „Twinkle Twinkle Little Star”. 

Într-un discurs emoționant, citit în numele cuplului, s-a vorbit despre dragostea pe care o au pentru Luchii în inimile lor.

„Acesta este un mesaj pentru băiatul nostru. Din păcate nu mai ești aici pe pământ, ești un înger. Nu te vom uita niciodată, ești în gândurile noastre în fiecare zi. Dragostea pe care o avem în inimile noastre nu se va opri niciodată. Fratele și sora ta cea mai mare îți vor cunoaște întotdeauna numele.

Să îmbătrânesc fără tine, viața nu este la fel. Odihnește-te liniștit alături de membrii familiei care au plecat și înainte. Păzește-ne mereu până ne întâlnim din nou. Te iubim mereu, fiul nostru!”.

 

„Ai lăsat amintiri speciale”

 

Bunica sa devastată, Anne, a susținut și ea un discurs sfâșietor: „Ai fost foarte, foarte special de la bun început. Te-am ținut în brațe, dar mai ales în inimile noastre. Ai plecat să te joci cu îngerii. Deși ai fost cu noi doar puțin timp, ai lăsat amintiri speciale care vor trăi pentru totdeauna în inimile noastre”.

La mormânt, trandafirii albi au fost aruncați deasupra sicriului, iar părinții lui Luchii au dat drumul la porumbei albi în aer.

 

Luchii s-a născut sănătos

 

Înainte de moartea sa, mama a postat pe rețelele sociale despre „micul ei miracol" care i-a făcut viața completă.

Luchii s-a născut sănătos, cu o greutate de 4 kilograme, pe 26 octombrie, la spitalul din Margate și mai avea doi frați, Archie, 10 ani și Macie, de 9 ani, fiind primul copil al lui Vlad Gavrilescu.

Un prieten al familiei a creat o pagină de strângere de fonduri pentru a ajuta familia să acopere costurile de înmormântare.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel