Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Angajat al Ministerului Agriculturii, diagnosticat POZITIV pentru Covid-19. „Speranţa noastră este să rămânem doar la un caz“
WhatsApp
Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală, iar toţi cei care au intrat în contact cu acesta au fost izolaţi la domiciliu, a anunţat, joi, ministrul Adrian Oros, într-un briefing de presă.
covid19

"În data de 2 iunie, un angajat al MADR a informat, conform prevederilor legale, că a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală. Am anunţat DSP şi au fost stabiliţi contracţii care au fost izolaţi la domiciliu, s-a efectuat o dezinfecţie generală a sediului MADR pentru a preveni apariţia altor cazuri, şi s-au întărit regulile privind diminuarea efectelor pandemiei (...). Speranţa noastră este să rămânem doar la un caz şi totul să se încheie in mod fericit", a spus Adrian Oros.

Conducerea MADR susţine că încă de la debutul pandemiei de COVID-19 în România au fost luate toate măsurile pentru a limita răspândirea acestui virus în rândul angajaţilor, potrivit Agerpres. "Precizăm că principalele obiective ale conducerii MADR sunt asigurarea sănătăţii angajaţilor concomitent cu funcţionarea normală a instituţiei. În acest moment, la nivelul MADR au fost aplicate toate măsurile de siguranţă sanitară posibile, iar alte acţiuni vor fi aplicate ca urmare a deciziilor instituţiilor competente", precizează MADR.
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel