Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andrei Caramitru, după decizia Austriei: "Felicitări PSD, CCR, bombardierilor şi idioţilor de la noi. Aţi înfrânt!"
WhatsApp
Andrei Caramitru dă de pământ cu politicianii şi reprezentanţii CCR care au sprijinit decizia de a declara măsurile de carantină şi izolare drept neconstituţionale după ce Austria a emis avertizări de călătoria pe relaţia cu România în urma exploziei de noi cazuri de coronavirus.

Felicitări PSD, CCR, bombardierilor și idioților de la noi. Ați înfrânt. Austria și Belgia tocmai au decis blocarea granițelor cu România (carantina obligatorie de 14 zile dacă ajungeți acolo). Plus UK. In curând (probabil maxim 1 săptămâna două), toate țările din UE vor urma. Rămânem între noi aici pentru o lunga perioada de timp, cu granițele închise. Noi colcăind in covid și prostie generalizată", a scris Andrei Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, a anunţat miercuri guvernul de la Viena, care a invocat o înrăutăţire a situaţiei legate de COVID-19 în aceste ţări, transmite Reuters.

Măsura, care înseamnă că orice persoană care soseşte din cele trei state menţionate trebuie să fie plasată timp de două săptămâni în carantină sau să facă dovada unui test negativ la COVID-19, urmează avertizărilor emise săptămâna trecută pentru Serbia şi alte trei ţări non-membre UE din Balcanii Occidentali.

Decizia a fost luată şi după ce peste 3.000 de persoane din provincia Austria Superioară, ce are graniţe cu Germania şi Republica Cehă, au fost plasate în carantină pentru a limita răspândirea COVID-19. În centrul acestui focar se află un grup de 180 de cazuri legate de o biserică din oraşul Linz cu mulţi enoriaşi români.

Şi Belgia ar urma să ia aceleaşi mpsuri, însă informaţia nu a fost încă confirmată oficial de către autorităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel