Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anastasia Soare, cea mai bogată ROMÂNCĂ din lume. Povestea „Reginei Sprâncenelor”: „În fiecare zi mă gândeam să mă întorc”
WhatsApp
America are o regină și este româncă.
Sursa foto: captură Antena 3

A construit un imperiu al frumuseții și a devenit un nume printre miliardarii lumii. Este vorba depre Anastasia Soare.

Din Statele Unite ale Americii, Mihai Gâdea a luat un interviu celui mai bogat român în viață, femeia care a modelat perfecțiunea pe cele mai cunoscute chipuri ale lumii: Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Madonna, Michelle Pfeifer, Michelle Obama.

De la Madonna la Jennifer Lopez, Oprah Winfrey și Michelle Obama, toate i-au trecut pragul. O cunosc, o admiră și o laudă pe cea mai bogată româncă a planetei: Anastasia Soare.

Anstasia a părăsit Constanța în urmă cu 30 de ani, când România încă nu se eliberase de jugul comunismului. N-a mai prins Revoluția acasa, dar a revoluționat o întreagă lume.

 

Anastasia Soare a îmbinat știința cu arta

 

Anastasia Soare a inventat conceptul proporției de aur a sprâncenelor. A îmbinat știința cu arta, iar tehnica ei a uluit și încântat lumea celebrităților. Astăzi, "Regina Sprâncenelor" conduce o afacere de succes extinsă pe toate continentele, cu o avere estimată de Forbes la 1,2 miliarde de dolari, și este înconjurată de cei mai influenți oameni ai planetei.

Dar, nu a fost mereu așa. Drumul către succes a fost lung, greu și uneori chiar dureror. Anastasia scăpase de România comunistă, dar viața în America părea imposibilă. Nu vorbea deloc limba engleză, nu știa pe nimeni și a durat luni până să-și găsească un loc de muncă. Perspectivele erau mai mult decât sumbre.

„A început acea tristețe. Realitatea m-a lovit ca un bolid și a fost foarte greu. Totul era greu. Nu știam limba, niciun cuvânt. În fiecare zi mă gândeam să mă întorc, dar nu ne puteam întoarce.

Soțul meu lăsase nava în Italia și l-ar fi băgat la pușcărie. Cred că plângeam în fiecare zi. Au fost cele mai cumplite zile, cred”, a spus Anastasia.

 

Anastasia Soare: „Viața în general este ca o stație de metrou”

 

Cuvântul care descrie cel mai bine parcursul vieții sale este "magic", spune Anastasia.

„Această magie cred că este un cocktail. Dacă aș încerca să descriu această magie, de fapt este 'preparation meets oportunity' care înseamnă să fii pregătit să vezi oportunitatea, să o iei și să faci ceva cu ea.

Viața în general este ca o stație de metrou: vin trenuri și pleacă în nord, sud... Și dacă tu vezi acel tren, intri în el și te ia la destinație. Dar dacă nu îl vezi, nu ești pregătit să te urci în acel tren, vei rămâne în gară”, a explicat Anastasia Soare.

Anastasia spune că are senzația că a trăit două vieți: una în România și cealaltă în SUA.

„Jumătate din viața mea am petrecut-o acolo și jumătate aici. Este așa de departe în gândurile mele Constanța, încât am senzația că a fost altă viață. Adesea am momente în timpul zilei în care îmi aduc aminte de locuri, de oameni cu care am petrecut în perioada de când m-am născut și până am plecat, relații pe care le-am avut cu profesori, cu prieteni, cu vecini, cu familia mea, care a însemnat foarte mult”, a mai spus Anastasia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel