Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anamaria Pop, interpreta de muzică populară moartă în accident. Fiul, mesaj sfâșietor: „Acum, dar acum, sunați-vă mama“
WhatsApp
Cântăreața de muzică populară, Anamaria Pop, decedată într-un accident de mașină în zona Cicârlău, Maramureș, își creștea singură cei doi copii. Mesaje impresionante curg pe pagina ei de Facebook. 

Cântăreața de muzică populară, Anamaria Pop a murit, ieri, la numai 37 de ani, într-un accident produs pe DN1C. Femeia se afla la volanul autoturismului său pe raza localității Cicârlău, județul Maramureș, când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac.

Anamaria Pop abia împlinise vârsta de 36 de ani, în urmă cu o săptămână. Duminică, în timp ce se întorcea de la un concert, din cauza oboselii excesive, solistei i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul mașinii și a murit după impactul suferit. Femeia și-a crescut singură cei doi copii, care au acum 19, respectiv 14 ani, după ce soțul îi murise în urmă cu șapte ani după un atac cerebral.

 Citește și: DOLIU în lumea artistică. O cântăreaţă de muzică populară MURIT într-un tragic ACCIDENT

 

Regretele fiului artistei: „Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți„

 

Fiul în vârstă de 19 ani al cântăreței a transmis un mesaj emoționant pe Facebook pentru mama sa. „Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă. Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar după o oră să aud că ai avut accident. Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rămas de valoare în mașină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”. Eu credeam că vorbea în necunoștință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viață şi că n-ai pățit nimic grav!

Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație şi să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viață. Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis. Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți! ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂŞTIA 19 ANI ŞI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LIPSEASCA NIMIC!”, a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook. 

 

„Mâine urma să avem eveniment împreună“

 

Și pe pagina de socializare a artistei, mesajele nu au contenit să apară. „Doamne, nu îmi vine sa cred! Of, vecina, ai plecat și tu .Dumnezeu sa mângâie, familia greu încercată . Denis și Alex, Dumnezeu să vă mângâie“, a scris Crina Csucs pe pagina artistei. „O veste atât de tragică Anamaria Pop... Din păcate oboseala ne răpune, nimeni nu înțelege și nu crede oboseala noastră ,chiar nici noi nu ne credem, dar din drag pentru oameni nu poți spune nu. Dumnezeu să te ierte și să te așeze la dreapta Lui“, transmite Sorin Cucu.

 

„Nu am cuvinte ... mâine urma să avem eveniment împreună, am vorbit azi... dar Dumnezeu a ales ca de acum să cânți alături de îngeri și să veghezi, de acolo de sus. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște și sa dea multă putere părinților, copiilor și familiei să treacă peste aceasta grea încercare. Sincere condoleanțe“, a notat Costin Dunca, un coleg al artistei.

 

„Nu am decât 17 ani, dar vă simt durerea“

 

 

 Daiana Cherecheș are însă un alt mesaj, plin de însemnătate, pe care l-a postat pe pagina defunctei Anamaria Pop: „Nu vorbesc frații între ei, părinții sunt certați cu copiii, vecinii nu își pot împărții terenul, suntem invidioși pe cei care au mai mult, ne batem joc de cei care nu merită, iubim pe cei ce nu ne iubesc și trăim într-o lume atât de murdară. Sunt momente în care ne gândim «păi nu fac azi asta, că o voi face mâine» sau «nu îmi cer scuze azi, că pot sa o fac și mâine» dar ce va fi mâine?? Tu azi ești aici dar mâine doar Cel de Sus mai știe... Toți cei care citiți asta, acum, dar acum, sunați-vă mama, tata, sora, fratele, mătușa, unchiul, bunica, bunicu, vecina, vecinul, prietenii, iubita, iubitul și restul cărora le datorați ceva și cereți-vă iertare, îndreptați lucrurile, nu vă fie lene sau nu fiți mai aroganți: «de ce sa fac eu asta, că e vina lui? » Nu, deci nu, acum TU o faci.... Celor ce sunt părinți nu va obligați copiii să facă ce nu vor, nu le alegeți voi viitorul, nu le spuneți cu cine sa își unească destinul, că voi nu știți ce simt ei, ce vise au ei și pe cine iubesc ei.... Alegeți acum să reparați tot, iubiți-vă părinții, iubiții pe toți cei din jurul vostru și lăsați la o parte răutatea.


Dumnezeu sa te odihnească în pace, Ana. Sincere condoleanțe familiei! Dragi copiii, nu vă cunosc, sunt doar o fană de-a mamei voastre, nu am decât 17 ani, dar vă simt durerea, îmi pare foarte rău.
Ea nu a murit, Dumnezeu a ales să o adoarmă pe veci, sufletul ei bun va sta de-a dreapta Lui și își va veghea cele mai de preț comori, copiii ei.


Un om așa minunat nu moare, iar în sufletele noastre nu va muri niciodată“, a notat tânăra pe pagina de Facebook a Anamariei Pop. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel