Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă bicarbonat de sodiu cu un gălbenuș. Soluția care îți șterge 10 ani de pe chip
WhatsApp
Măștile sunt o parte integrantă a îngrijirii pielii feței. În funcție de tipul de piele și de vârsta acesteia, sunt selectate și ingredientele pentru crearea acestui produs cosmetic. Dar există și remedii universale care sunt potrivite pentru absolut orice tip de epidermă. Una dintre ele este o mască făcută din gălbenuș de ou și bicarbonat de sodiu.
Amestecă bicarbonat de sodiu cu un gălbenuș. Soluția care îți șterge 10 ani de pe chip

Beneficiile gălbenușului de ou pentru piele sunt nenumărate. Acest produs alimentar a fost utilizat activ în cosmetologie încă din cele mai vechi timpuri datorită caracteristicilor sale unice, care sunt determinate de compoziția acestui produs.

Citește și Răzuiți cartofii cruzi și adăugați puțină apă. Trucul genial cu un efect spectaculos în doar câteva minute

Consistența groasă și bogată a gălbenușului se explică prin conținutul redus de apă din acesta, care ocupă doar o treime din volum. Restul produsului este un amestec de acizi grași, colesterol și diferiți carbohidrați.

Nu rata: Mască purifiantă cu bicarbonat de sodiu: Secretul pielii de porțelan al asiaticelor, la îndemână în cămara ta

Conținutul ridicat de diverși aminoacizi din acest produs explică valoarea sa principală, și anume posibilitatea utilizării acestuia de către femeile cu orice tip de piele și orice vârstă.

Vezi și Trucuri cu bicarbonat de sodiu pentru curățarea casei. Vă vor ușura viața!

Amestecă bicarbonat de sodiu cu un gălbenuș. Rezultatul te va uimi!

 

De asemenea, conține biotină, care stimulează regenerarea celulelor pielii și îmbunătățește metabolismul acesteia. Datorită acestei componente, epiderma asimilează aproape toate substanțele utile din măști. Colina și metionina îndeplinesc funcții similare și stimulează, de asemenea, formarea de celule noi și întăresc membranele dintre ele.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă amesteci miere cu bicarbonat. Rezultatul care nu te va dezamăgi

O altă caracteristică importantă a gălbenușului este compatibilitatea cu aproape toți aditivii posibili. Poate fi utilizat singur, dar atunci când este combinat cu alte produse, nu numai că îi puteți spori eficiența, dar puteți rezolva și multe probleme ale pielii.

O altă caracteristică principală a gălbenușului de ou este prezența unei cantități mari de vitamine B și E. Acestea sunt responsabile pentru tinerețe și frumusețea pielii.

S-ar putea să îți placă și: Înfige câteva cuișoare într-o jumătate de lămâie: Rezultat neașteptat pentru nopțile de vară. Ne vei mulțumi!

Prin urmare, gălbenușul de ou este o componentă specială și esențială a multora dintre cele mai eficiente măști de față.

Bicarbonat de sodiu și gălbenuș de ou: rețeta unei măști are șterge 10 ani de pe chipul tău

 

Pentru a pregăti această mască, avem nevoie de:

Mierea de bună calitate - 1 linguriță
Ou de la găini de casă - 1 gălbenuș
Bicarbonat de sodiu - 1 linguriță

Mod de preparare și aplicare:

Se amestecă bine toate ingredientele. Ar trebui să obținem o masă omogenă.

Aplicați această mască pe față într-un strat subțire, lăsați-o să acționeze 30 de minute.

În plus, din cantitatea produsă rămâne amestec suficient pentru o mică mască ce poate fi aplicată pe mâinile noastre. Este perfect pentru cei cu mâinile uscate.

Această mască trebuie făcută de trei ori pe săptămână. Pentru rezultate optime, indicat este să faceți o cură de șase luni.

După ce veți aplica această mască, veți observa cum pielea feței a devenit uniformă, moale și netedă. Culoarea s-a îmbunătățit, ridurile fine și profunde s-au netezit și puteți „întineri instant“ cu cel puțin 10 ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel