Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasada Suediei, postare virală cu Florin Salam, Vali Vijelie, Fuego și Ștefan Hrușcă. Recomadări pentru Crăciun
WhatsApp
Ambasada Suediei din București a realizat un playlist pentru Crăciun, foarte... colorat: Andrè, Florin Salam, Vali Vijelie, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Nicolae Guță, dar și Nicu Alifantis, Fuego, Ștefan Hrușcă sau 5Gang se regăsesc în lista de melodii pentru Crăciun.

Pagina oficială de Facebook a Ambasadei Suediei din București a decis să fie mai...„altfel“ decât a celorlalte instituții similare. Postările lor au o notă umoritică, ieșind din tiparul comunicării clasice, în limbaj grei, utilizat de obicei de astfel de instituții.

„Azi ne lansăm playlistul românesc de Crăciun şi să spunem că are câte ceva pentru fiecare”, este anunţul făcut de Ambasada Suediei pe pagina de Facebook.

Citește și: Ambasada Suediei RÂDE de Petre Daea. Mesaj despre populația de CORMORANI

Lista este, într-adevăr, foarte cuprinzătoare și peentru o plajă largă de gusturi. Deopotrivă manele și colinde, playlistul de Crăciun „sare“ de la Nicolae Guță la Tudor Gheorghe, de la Andra şi Fuego la 5Gang, ori de la Andre și Smiley la Ada Milea sau Cabron.

În primele 10 din cele 30 de piese regăsim „Noapte de vis/ Moşule, ce tânăr eşti”, cântată de Andrè, urmată de „Bulgăraş de gheaţă rece” a lui Florin Salam şi „clasicul“ „Împodobeşte, mamă, bradul” a lui Fuego. Urmează „Astă iarnă era iarnă”, de Viorica şi Ioniţă din Clejani, „Doar un Crăciun cu tine”, de Ştefan Bănică, „Acasă de Crăciun”, de Smiley şi HaHaHa Production, „Colind / Limba Română”, de Subcarpaţi şi Surorile Oşoianu, „Vis de iarnă”, de Andra, „A trecut un an”, de Nicolae Guţă, şi „Fără tine de Crăciun”, de N&D.

Ambasada Suediei preferă „colindele“ lui Pacha Man sau Cabron

Mijlocul Playslistului este consacrat unei alte palete largi de gusturi: „Colindăm, colindăm”, de Paula Seling, „Iarna/ Milioane”, de Nicola, „Noapte de Crăciun”, de Horia Brenciu, „Colind la porţi deschise”, de Tudor Gheorghe, „Ninge iar”, de Costi şi Vali Vijelie, „Am o sanie în pod”, de Ada Milea, „Decembre”, de Nicu Alifantis, „Iarna grea”, de Cedry2k cu Pacha Man, „Cerul şi pământul”, de Ştefan Hruşcă, şi „Iarna pe val”, de Cabron feat. What s Up.

În ultima parte a playlistului, Ambasada Suediei ne recomandă Bere Gratis feat. Elena Gheorghe - „Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi”, urmată de „Iarna”, de Voltaj, „Iarna asta ne-am îndrăgostit”, de Trupa Zero feat. Evelyn, „Când te scuturi de zăpadă”, de Mihai Mărgineanu, „Dă, Doamne, iarnă”, de Tatiana Stepa, „Singuri acasă”, de 5Gang, „Cel mai frumos cadou”, de Keo & Alexandra Ungureanu, „Cuminte de Crăciun”, de Ester şi Ana Baniciu cu Puya, Doddy, Vescan & Mahia, „E Crăciun şi ninge”, de Elena Gheorghe, şi de „Moş Crăciun cu dreaduri albe”, de Iuliana Beregoi.

Topul muzical întocmit de Ambasada a primit, în mai puțin de 24 de ore, mii de reacții și sute de distribuiri.

Și, cum spuneam, nu este singura postare într-un stil aparte făcută de instituție, care ne anunță și de profilul de pe Instagram: „Ne-a dat ăștia de la Instagram din-aia de avem profil oficial. Ca să ne și dai follow oficial“.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel