Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasada Romaniei în Turcia, informaţii pentru românii care vor să vină în vacanţă
WhatsApp
Odată cu relaxarea restricţiilor, tot mai mulţi români au început deja să se gândească la ce a mai rămas din vacanţa de vară şi dacă îşi pot lua concediile în afara ţării. Mai multe state europene deja au început să se pregătească pentru primirea turiştilor din străinătate. Ambasada României în Turcia a anunţat ultimele informaţii de interes pentru românii care doresc să călătorească în sezonul estival.

"Foarte mulți dintre dumneavoastră ne-ați întrebat când se va putea călători în Turcia în scop turistic. Iată ce știm până acum:

- În prezent, frontierele terestre ale Republicii Turcia sunt în continuare închise, cu excepția turismului medical și transportului de marfă. De asemenea, zborurile internaționale cu pasageri către și dinspre Republica Turcia sunt suspendate.

- Compania Turkish Airlines a anunțat oficial că zborurile internaționale vor rămâne suspendate până la 10 iunie. Compania PEGASUS a anunțat că zborurile internaționale sunt suspendate până la 14 iunie, Iar compania TAROM până la 16 iunie.

- Decizia redeschiderii granițelor aparține autorităților din Republica Turcia. Misiunea diplomatică nu poate preciza când va fi ridicată restricția, dar va informa constant despre ultimele evoluții, prin intermediul paginii de Facebook și website-ului Ambasadei.

- Vă recomandăm să vă informați constant despre condițiile de călătorie și să păstrați legătura cu operatorul de turism/unitățile hoteliere/operatorii de transport.

- Mai multe informații despre măsurile luate de Republica Turcia în domeniul turismului pot fi accesate pe pagina web a Turkey Tourism, Promotion and Development Agency (TGA)", se arată pe pagina Ambasadei României în Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel