Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amalia Bellantoni (Chefi la Cuțite) discriminată la medic: „Se uitau cu ură la noi. Ar fi trimis imediat poliția să ne ia cu izoleta“
WhatsApp
Amalia Bellantoni, românca măritată cu un „ambasador al Siciliei“, fostă concurentă a emisiunii Chefi la cuțite de pe Antena 1, povestește o întâmplare de ieri în care s-a simțit discriminată, petrecută într-o clinică medicală din România, în timp ce era cu familia la un control oftalmologic.

Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, românca măritată cu un bucătar sicilian alături de care are o afacere de familie în București, povestește o întâmplare de ieri de la o clinică din capitală.

Femeia spune că după ce angajații clinicii au văzut că familia sa provine din Italia, s-a simțit discriminată, căci doar ei au fost puși să poarte măști medicinale și au completat un chestionar similar cu cel pe care îl completează românii care trec granița, totul sub privirile suspicioase ale celorlalți pacienți din sala de așteptare.

Citește și: Amalia Bellantoni, de la Chefi la Cuțite, AMENINȚATĂ cu MOARTEA. Au intrat s-o BATĂ, după show-ul de la Antena 1

„Azi (n.r. ieri), după amiază am mers la un control oftalmologic cu copiii, la o clinică privată. Ajungem acolo, ne prezentăm, dăm buletinul, ne înregistrăm, timp în care doamnele de la recepție dau telefoane. Și ce credeți că se întâmplăDupă câteva minute apare o doamna și ne roagă să ne punem măscuțele, obligatoriu,  numai noi 4: eu, soțul și cei doi copii.  Vă reamintesc, aceste măscuțe se pun când ești bolnav, că să îi protejezi pe cei din  jur.

Apoi apare chestionarea: de unde sunteți, când ați venit ultima dată în România, când ați ieșit ultima dată din România, ce faceți, unde, cum și în ce fel. Ca și cum noi eram la vamă, unii din cei 50.000 care au trecut vama de azi-noapte, și trebuia să completăm un astfel de chestionar.
 
Toată lumea se uită cu foarte mare ura împotriva noastră. Noi eram efectiv într-un colț și așteptam să se elibereze cabinetul. Doamna doctor, era cu ușa deschisă și doamna doctor le spunea la telefon: „Nu, sunt pacienții mei, trăiesc în România,  am fost la ei și a cum o luna, îi cunosc, locuiesc aici în România“.
 
Este incredibil! Dacă doamna doctor nu ar fi țipat la telefon, șefa personalului sau ce o fi ea pe acolo ar fi trimis imediat poliția și ne-ar fi luat cu izoleta. Căci, evident, noi, italienii suntem contaminați. Concluziile trageți-le voi. Eu v-am spus doar experiență mea. Sper să fiu doar 0,001% dintre italienii din România care trăiesc acest lucru“, povestește Amalia Bellantoni într-un testimonial pe pagina ei de Facebook.
 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel