Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ALERTĂ la Penitenciarul Rahova, unde sunt întemnițați Liviu Dragnea și Radu Mazăre. Deținuții au INCENDIAT. UPDATE
WhatsApp
Incendiu în penitenciarul unde sunt închiși Liviu Dragnea și Radu Mazăre. Polițiștii au cerut ajutorul ISU.

Incendiu la Penitenciarul Rahova din capitală. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, câțiva deținuți de la Penitenciarul Rahova, din București, au dat foc la mai multe bunuri din salon.

Angajații penitenciarului au cerut ajutorul ISU.

O anchetă va stabili în e circumstanțe s-a produs incidentul și ce i-a determinat pe deținuți să recurgă la un astfel de gest. Până la această oră nu a fost raportată nicio victimă.

Reamintim că la Penitenciarul Rahova este încarcerat și fostul lider PSD Liviu Dragnea, dar și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

UPDATE ora 13.00

Pompierii au intervenit, sâmbătă, la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a izbucnit un incendiu după ce deținuții ar fi dat foc unor obiecte din cameră. Potrivit ISU, patru gardieni și un deținut au fost transportați la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuși la fum.

Un incendiu s-a produs, sâmbătă dimineață, la o secție a Spitalului Penitenciar Rahova. Echipajele ISU s-au deplasat la fața locului, însă focul era deja stins.

Primele indicii arată că focul ar fi pornit de la o saltea, iar în camera respectivă se aflau trei deținuți, arată ISU.

Aceeași sursă precizează că patru gardieni și un deținut au fost transportați la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuși la fum.

Potrivit unor surse din ANP, focul a izbucnit într-o secție dedicată consumatorilor de droguri, iar câțiva deținuți ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă.

Reprezentanții ANP anunță că secţia penitenciarului-spital a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident.

„Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital BucureştiRahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol”, informează ANP printr-un comunicat de presă.

4 poliţişti de penitenciar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol, mai arată sursa citată.

La nivelul unităţii a fost declanşată o verificare internă, deţinuţii implicaţi urmând a fi cercetaţi disciplinar

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel