Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă alimentară. Patru tipuri de înghețată, retrase de la comercializare de pe piața din România
WhatsApp
Patru tipuri de înghețată Milka, retrase de la comercializare de pe piața din România de către producător, din cauza prezenței peste limitele legale a oxidului de etilenă. Mai devreme, un desert vândut de Cora a fost retras din același motiv.
Patru tipuri de înghețată, retrase de la comercializare de pe piața din România de către producător

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară anunță că producătorul înghețatei Milka (Froneri Ice Cream Polonia) cere consumatorilor din România să distrugă sau să returneze tipurile de înghețată din mai multe loturi. 

În informarea trimisă ANSVSA, Froneri Ice Cream Polonia arată că a fost, la rândul său informată de către unul dintre furnizorii săi cu privire la o problemă de reglementare referitoare la un număr mic de loturi de ingrediente stabilizatoare pe bază de plante, utilizate în producția sa de înghețată și care a afectat, de asemenea, un număr de producători, deoarece acesta este un ingredient comun utilizat la fabricarea înghețatei. Loturile respective de ingredient stabilizator depășesc limitele legale permise de reglementările în materie pentru oxidul de etilenă.

În această dimineață, Autoritatea Națională Sanitar Veterinară a anunțat, din aceleași motive, și retragerea produsului “Cora Desert cu miez de bezea”, comercializat în magazinele Cora din Bacău, Constanța și București (Cora Lujerului și Sun Plaza).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel