Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alegeri în două tururi. PSD anunță că va sesiza CCR
WhatsApp
Liderii PSD au decis în ședința Comitetului Executiv de marți că vor depune o sesizare la CCR în același timp cu depunerea unei moțiuni de cenzură dacă Guvernul își asumă răspunderea pe adoptarea legii privind alegerea primarilor în două tururi.

Decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi de către Comitetul Executiv al PSD, potrivit surselor.

De asemenea, liderii social-democrați au decis ca Gheorghe Șimon să fie numit coordonator asupra organizației PSD Cluj, Liviu Alexa fiind în continuare, formal, președinte interimar.

Liderii PSD s-au întrunit pentru a discuta despre depunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban și despre congresul PSD care urmează să aibă loc în februarie.

PSD strânge semnături pentru moțiunea de cenzură

 

Liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații urmează să înceapă strângerea de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură în următoarea sesiune parlamentară. Ciolacu a spus că tema alegerilor primarilor în două tururi este o „temă falsă”. Despre o posibilă asumare a răspunderii pe alegerile primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a spus că în acest caz PSD va depune moțiune de cenzură.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că PNL susține alegerea primarilor în două tururi și că va găsi cea mai bună soluție pentru modificarea legii în acest sens. Șeful Executivului a amintit că un astfel de proiect e blocat la Camera Deputaților, relatează Mediafax. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel