Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aglomerație la Vama Nădlac. Se așteaptă ore în șir pentru ieșirea din țară. Video
WhatsApp
Românii care vor să iasă din țară sunt revoltați de faptul că la vama Nădlac se așteaptă foarte mult timp pentru ieșirea din țară. 

Un internaut a filmat la Vama Nădlac, la ieșirea din țară și a povestit că a așteptat peste două ore până să reușească să treacă vama.

Iată imaginile din această seară de la Vama Nădlac: 

 

Tot mai multe state immpun restricții cetățenilor români sau le condiționează intrarea pe teritoriile lor, din cauza înrăutățirii situației infectărilor cu coronavirus în România. Toate datele sunt privind restricțiile impuse României sunt disponibile pe siteul MAE. 

Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria se regăesc pe lista țărilor care au impus restricții sau chiar au interzis accesul cetățenilor din România.

Finlanda, Lituania și Malta au decis să-și închidă complet granițele pentru români. Finlanda a interzis complet accesul cetățenilor români, cu excepția celor care au permis de rezidență, sunt angajați în baza unui contract de muncă, vizitează o rudă de gradul I sau studiază la o instituție de învățământ de acolo. Este permis tranzitul către alte destinații din afara Finlandei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel