Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adriana Săftoiu spune că a vrut să fluiere în Parlament: În '89 erau la Securitate, acum vorbesc de la Tribuna Parlamentului
WhatsApp
Adriana Săftoiu a afirmat, luni, în timpul ședinței solemne a Legislativului, că a observat că persoane care în decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii vorbesc relaxați de la tribuna Parlamentului. ”Ca să nu fluier m-am ridicat şi m-am dus să îmi cumpăr o apă”, a mai spus ea.

”Şedinţă solemnă în Parlament consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţie. Mă uit la prezidiu, mă uit în sală. Persoane care în acel decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii de atunci, persoane care, în acea calitate, îi condamnau pe golanii de la Timişoara, nu au nici o fărâmă de ruşine să se abţina, macar astăzi. Vorbesc de la tribuna Parlamentului relaxaţi, invocă memoria celor care s-au sacrificat pentru ca sa fim liberi. Noi, toți, inclusiv ei.

Ca să nu fluier m-am ridicat şi m-am dus să îmi cumpăr o apă. Ca să am cu ce să îmi clătesc amărăciunea”, a scris pe Facebook Adriana Săftoiu.

La ora transmiterii acestei știri, ședința solemnă cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluția din 1989, este în desfășurare, în plenul reunit al Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel