Adrian Năstase rupe tăcerea: Revine sau nu în PSD?
Autor: Loredana Iriciuc pe 13 feb 2020, 20:27 | Politică

Fostul lider PSD Adrian Năstase a declarat dacă va mai reveni în PSD după ce Ionuţ Vulpescu a propus ca foştii lideri ai PSD să fie membri în BPN.

În mod evident, răspunsul este nu, pentru că statutul partidului este destul de clar. Se spune că persoanele condamnate nu pot fi membri de partid. Nu vreau să comentez faptul că am fost condamnat pentru chestiuni legate de partid şi de finanţarea partidului şi că am plătit eu banii pentru finanţarea campaniei din 2004. Ceea ce spune Ionuţ Vulpescu este o idee care ţine până la urmă nu neapărat de calitatea de membru, ci de calitatea de fost preşedinte al PSD. Sigur, dintr-un anumit punct de vedere, poate fi util. Dar aici este o problemă esenţială. Întrebarea este dacă cei care conduc acum partidul doresc sau nu să aibă un sfat al bătrânilor!

Din ce am văzut eu, de-a lungul ultimilor ani, acest lucru nu s-a dorit, aşa că sunt destul de sceptic cu viitorul acestei propuneri. Ar trebui modificat statutul, după ce se modifică vorbim!", a declarat Adrian Năstase, potrivit DC NEWS.

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri