Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Năstase dă cărțile pe față: „M-am întâlnit de două ori cu Viorica Dăncilă înainte de Prezidențiale“
WhatsApp
Fostul prim-ministru și fostul președinte PSD Adrian Năstase a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Evenimentul zilei, în cadrul emisiunii „Întrebări esențiale”, realizată de jurnalistul Dan Marinescu.
adian_nastase_viorica_dancila

„Erau mulţi la pământ după ce au mers cu candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. Ştiţi ce am spus atunci. I-am spus Vioricăi Dăncilă că va fi ţap ispăşitor. M-am întâlnit atunci de două ori cu Vioria Dăncilă şi i-am spus că, în opinia mea, era importantă păstrarea majorităţii parlamentare şi o relaţie care să fie de colaborare în Parlament cu ALDE şi PRO România şi o candidatură care nu mai putea să vină în mod serios, cu două luni înainte de alegeri, din partea  PSD-ului, dar si acceptarea candidaturii lui Tăriceanu, chiar dacă el nu câştiga. Viorica Dăncilă mi -a spus ca este conştientă de aceste lucruri. Dar ea a acceptat să meargă pe mâna unora din partid, care din anumite raţiuni, spuneau  că cel mai mare partid din lume nu poate să nu aibă propriul candidat. Nu a fost o idee bună şi ea plăteşte pentru asta“, a relatat Adrian Năstase la emisiunea „Întrebări esențiale”, realizată de jurnalistul Dan Marinescu.

 

Citeşte şi:  Adrian Năstase: „PSD nu are o autoritate puternică centrală. L-am sunat pe Ponta...“

 

„Partidele de stânga ar trebui să înţeleagă acest lucru. Păcatul original îl reprezintă moţiunea Roman în cadrul FSN-ului, atunci când FSN-ul, care avea 78% la alegeri, s-a spart în FDSN şi FSN şi împreună au avut circa 50%. Spargerea partidului atunci nu a mai oferit o majoritate suficientă pentru un guvern autonom“, a mai spus Adrian Năstase.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel