Adelin Petrişor, despre Şoşoacă: "Răcnesc, deci exist. Nu e Zorro: Nu ajută pe nimeni şi nici nu poartă mască"
Autor: Andreea Cosma pe 22 feb 2021, 23:19 | Știri

diana sosoaca la marius nasta

Adelin Petrişor a comentat prezenţa senatoarei Diana Şoşoacă la toate evenimentele care au fost în atenţia publică în ultima perioadă şi atitudinea cu care aceasta a abordat problema. Jurnalistul susţine că "nu are cum să fie Zorro: nu ajută pe nimeni și nici nu poartă mască".

"Unde sunt mai mult de 2-3 camere cu siguranță o veți găsi pe doamna Șoșoacă.

Am avut onoarea să mă feresc din calea ei imediat după incendiul de la Balș, atunci când senatorul a apărut la spital răcnind, de am avut impresia că o să ne rupă pe toți pe genunchi.

Doamna a fost și noaptea trecută la Nasta, unde era adunată toată presa, iar azi a încercat, fără succes, să intre la întâlnirea minerilor cu ministrul Muncii.

Incursiunile zgomotoase nu sunt menite să-i ajute pe oamenii simpli, cum clamează domnia sa. Nu, doamna încearcă doar să-și facă imagine cocoțându-se pe orice dramă cu expunere mediatică.

Senatorul producător de zgomot nu ajută concret pe nimeni, doar vântură-n spațiul public niște amenințări și cereri de demisie.

Urletele televizate trebuie să-i o aducă o imagine de justițiar. Doamna Șoșoacă nu are însă cum să fie Zorro: nu ajută pe nimeni și nici nu poartă mască... #racnescDeciExist", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Şoşoacă l-a confruntat pe Vlad Voiculescu după incendiul de la spitalul de la Marius Nasta. SCANDAL cu bodyguarzii: "Dă-te la o parte, sunt senator"

Te-ar putea interesa și ....
Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri