Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acuzat că și-a omorât bunica de 93 de ani: Milionarul „SUVERAN“, Dan Cămârzan, A SCĂPAT de ÎNCHISOARE
WhatsApp
Fostul milionar brașovean, Dan Cămârzan, care se autointitula „suveran“ și „omul lui Dumnezeu“, acuzat că și-a omorât bunica de 93 de ani, a fost internat la o clinică de psihiatrie.

În urmă cu aproximativ patru luni, fostul milionar din Brașov, Dan Cămârzan, și-a ucis bunica, după ce și-a făcut un selfie cu ea. La începutul lunii august s-a stabilit că în momentul comiterii crimei, Dan Cămârzan nu se afla în deplinătatea facultăților mintale, iar acum a fost scos din închisoare.

Potrivit Antena3, Dan Cămârzan a fost internat la o clinică de psihiatrie. În cazul în care se va observa o îmbunătățire a stării de sănătate a lui Dan Cămârzan, acesta poate fi dus înapoi în spatele gratiilor.
Procurorii care se ocupă de cazul acestuia au cerut internarea forțată la psihiatrie.

Decizia luată de procurori este una total neobișnuită, în condițiile în care, de cele mai multe ori aceștia se opun măsurii de eliberare din arest a inculpaților. În cazul de față, însă, chiar ei au fost cei care au solicitat acest lucru, în baza unei expertize medico-legale psihiatrice și a unei hotărâri judecătorești. Măsura poate fi însă revocată în cazul în care se observă o îmbunătățire a stării de sănătate a lui Dan Cămârzan.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, în 6 mai 2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dan Cămârzan, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor în forma violenței în familie.

În 2010, milionarul brașoveana care avea afaceri în lumea imobiliară, era inclus în Topul Forbes, cu avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În anul 2017 a intrat și în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God”.

Bărbatul s-a făcut remarcat anul trecut printr-o serie de declaraţii bizare: a spus că este adept al mişcării suveranilor, oameni care nu recunosc autoritatea statului şi nici nu vor să aibă acte de identitate. Iar apropiaţii confirmă că se schimbase în ultima vreme.

În urmă cu peste 10 ani, tânărul Dan Cămârzan, fost olimpic la matematică, avea o avere de 30 de milioane de euro şi uluia lumea cu gesturile sale de nabab.

Plătea 15.000 de euro pentru o şampanie în Mamaia, dar făcea şi donaţii generoase. La o licitaţie caritabilă a cumpărat o pagae care i-a aparţinut lui Ivan Patzaichin cu o sumă incredibilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel