Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident tren Napoli. Conductorul în stare gravă. Imagini dramatice
WhatsApp
Accidentul feroviar s-a produs în jurul orei 7.45 chiar în afara stației Piscinola. Două persoane au suferit răni grave, dar vița nu le este pusă în pericol. Autoritățile suspecteză că unul dintre conductorii trenurilor nu a respectat un semnal de oprire.

Potrivit sky.it, șase persoane au fost rănite în accidentulprodus între trenurile de metrou din Napoli. Coliziunea a avut loc pe 14 ianuarie, în jurul orei 7.45, între convoiul liniei 1 chiar în afara stației Piscinola. Unul dintre conductorii trenului și un tânăr pasager au suferit cele mai grave răni.

 (w670)(w670) 

Primul a fost internat la spitalul Caldarelli pentru traumatism toracic, al doilea la CTO cu traumatism lombo-sacral. În total, cinci persoane au fost transportate la spital, iar un alt mecanic de locomotivă a raportat traume cervicale. Între timp, circulația trenurilor de pe linia 1 a fost blocată pentru efectuarea sondajelor pentru a stabili responsabilitățile și dinamica accidentului.

În spital există un alt rănit din cauza vânătăilor la membrele inferioare și o persoană a fost internată în spital pentru traumatisme la nivelul mâinii. Alți pasageri au primit îngrijiri la fața locului pentru atacuri de panică.  


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel