Accident tren Napoli. Conductorul în stare gravă. Imagini dramatice
Autor: Nicoleta Nicolau pe 14 ian 2020, 12:42 | Știri

Accidentul feroviar s-a produs în jurul orei 7.45 chiar în afara stației Piscinola. Două persoane au suferit răni grave, dar vița nu le este pusă în pericol. Autoritățile suspecteză că unul dintre conductorii trenurilor nu a respectat un semnal de oprire.

Potrivit sky.it, șase persoane au fost rănite în accidentulprodus între trenurile de metrou din Napoli. Coliziunea a avut loc pe 14 ianuarie, în jurul orei 7.45, între convoiul liniei 1 chiar în afara stației Piscinola. Unul dintre conductorii trenului și un tânăr pasager au suferit cele mai grave răni.

  

Primul a fost internat la spitalul Caldarelli pentru traumatism toracic, al doilea la CTO cu traumatism lombo-sacral. În total, cinci persoane au fost transportate la spital, iar un alt mecanic de locomotivă a raportat traume cervicale. Între timp, circulația trenurilor de pe linia 1 a fost blocată pentru efectuarea sondajelor pentru a stabili responsabilitățile și dinamica accidentului.

În spital există un alt rănit din cauza vânătăilor la membrele inferioare și o persoană a fost internată în spital pentru traumatisme la nivelul mâinii. Alți pasageri au primit îngrijiri la fața locului pentru atacuri de panică.  

Te-ar putea interesa și ....
Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri