Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident mortal cumplit. Tânără româncă de 16 ani decedată, șoferul de 19 ani în stare gravă
WhatsApp
Un accident mortal a avut loc la Tulcea, pe DJ 222, lângă Agighiol. Șoferul unei Dacia Logan a pierdut controlul volanului și a lovit violent un copac.

În urma impactului a rezultat decesul unei adolescente în vârstă de 16 ani, pasageră în mașină. Șoferul a fost și el rănit, transportat la spital.

„În seara zilei de 29 mai a.c., un tânăr de 19 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ222( Tulcea-Agighiol) nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. In urma accidentului au rezultat rănirea conducătorului auto și decesul unei adolescente de 16 ani, pasager în auto. Conducatorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului”, informează polițiștii.

 

Tânăra de 16 ani prezenta semne incompatibile cu viața

 

„Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol. În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat 2 victime. Conducătorul autoturismului în vârstă de 19 ani este preluat de către ambulanța SAJ Tulcea.

Pasagera din dreapta în vârstă de 16 ani a necesitat intervenția echipajului de descarcerare, dar din nefericire prezenta semne incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ prezent a pronunțat decesul. La locul intervenției s-au deplasat 8 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Deasemenea, la locul intervenției sunt prezenți și lucrători de la Inspectoratului de Poliție Județean”, informează și ISU Tulcea, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel