Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav: Un biciclist mort, alte două persoane grav rănite
WhatsApp
Un bărbat aflat pe bicicletă a murit, iar alte două persoane dintr-un autoturism au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN 25, a informat, miercuri, IPJ Galaţi, citat de Agerpres.
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

În urma accidentului grav produs pe DN 25 în județul Galați, un biciclist a murit, iar alte două persoane aflate într-o mașină, au fost rănite.

Conform IPJ Galați, ofițerii de poliție rutieră au fost semnalați, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre faptul că pe DN 25, în localitatea Barcea, s-a produs un accident rutier în care o persoană a decedat.

 

Șoferul are dosar penal

 

Potrivit autorităților, din primele verificări efectuate la locul incidentului, polițiștii au identificat victima, un bărbat de 30 de ani care circula cu o bicicletă pe strada Pieţei, din Barcea. În momentul în care ar fi intrat în intersecţia cu DN 25, biciclistul a fost acroşat de o mașină, la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Totodată, din primele verificări, se pare că șoferul ar fi circulat cu viteză mare şi a pierdut controlul volanului. Maşina acestuia a doborât mai întâi un stâp şi apoi un copac înainte să-l lovească pe biciclist. 

În urma accidentului, bărbatul în vârstă de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, iar șoferul autoturismului şi un pasager aflat în acesta au fost răniţi. Anchetatorii au întocmit deja dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Totodată, aceștia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Accident grav pe DN1

 

Trei persoane au fost grav rănite și în această dimineață, în urma coliziunii a două autoturisme, pe DN1, în localitatea Sântimbru, două dintre victime fiind încarcerate şi una propulsată în afara maşinii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. 

Una dintre cele trei persoane grav rănite într-un accident rutier produs în această dimineaţa pe DN1, în localitatea Sântimbru, a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan.

În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme, o victimă a fost aruncată în afara habitaclului, fiind găsită în stop cardio-respirator, iar echipajul SMURD trimis la locul accidentului i-a aplicat manevre de resuscitare. Alte două persoane au rămas încarcerate, cu multiple traumatisme, acţionându-se pentru descarcerarea lor.

Ulterior, toate cele trei victime au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la UPU Alba Iulia, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba. "Din păcate, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", a anunţat, la scurt timp, Radu Botezan.

Poliţia a demarat cercetări la faţa locului, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel