Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident CUMPLIT în Italia: Un român a MURIT, iar fratele său se află în stare gravă la spital
WhatsApp
Tragedie pe o șosea din Italia. Un român a murit iar fratele său se află în stare gravă la spital, după ce mașina lor a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un vehicul care venea din sens opus. 
Adrian Cristian Iacob, românul mort în accidentul din Subbiano (Foto: corrierediarezzo.corr.it)

Tragicul accident rutier s-a petrecut luni, 12 aprilie 2021, în jurul orei 13.30, pe strada regională 71, în dreptul localității Subbiano (Provincia Arezzo). Un român în vârstă de 26 de ani a murit, iar fratele său, în vârstă de numai 23 de ani, se află în stare critică la spital. 

Mașina în care se aflau cei doi români a intrat pe contrasens

 

Potrivit publicației locale Corriere di Arezzo, Adrian Cristian Iacob se îndrepta cu mașina sa Peugeot spre locul de muncă. Lângă el, în autovehicul, se afla și fratele său. Din primele informații, se pare că mașina a derapat, cel mai probabil din cauza asfaltului ud, iar autoturismul Peugeot a intrat pe celălalt sens de circulație. Chiar în acel moment, din fața lor venea un Mercedes GLC condus de un bărbat italian, Roberto Giotti, un farmacist în vârstă de 73 de ani.

Impactul între cele două mașini a fost inevitabil. Adrian Cristian Iacob și-a pierdut viața pe loc. Personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul.

În schimb, medicii l-au salvat pe fratele său, iar acum el se află internat la spitalul Scotte din Siena, în stare foarte gravă.

Tatăl celor doi frați, printre primele persoane ajuns la fața locului

 

Șoferul celeilalte mașini a fost rănit și el, dar a scăpat numai cu câteva fracturi.

Printre primele persoane care au ajuns la fața locului a fost chiar tatăl lui Adrian.

Familia Iacob este stabilită în Italia de peste 15 ani și este foarte cunoscută și respectată de comunitatea din Subbiano. Adrian obținuse între timp și cetățenia italiană și muncea din greu pentru un viitor care acum s-a spulberat în numai câteva minute.

accident-italia-doi-frati-romani--adrian-cristian-iacob-a-murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel