Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A fost prins criminalul din scara de bloc. Este foarte tânăr
WhatsApp
Polițiștii brașoveni susțin că l-au descoperit pe autorul crimei care a avut loc duminică într-o scară de bloc din Săcele. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care a fost reținut pentru 24 de ore. Ancheta vizează infracțiunea de omor.

Potrivit Compartimentului de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, marți, anchetatorii l-au identificat pe autorul infracțiunii de omor săvârșită în municipiul Săcele, județul Brașov.

Autorul este un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, care a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând a fi propusă soluția legală la finalizarea anchetei, a precizat IPJ Brașov.

Crima s-a produs în weekend, iar victima este o femeie de 65 de ani care locuia pe străzi. Cadavrul ei a fost găsit într-o scară de bloc, iar anchetatorii au stabilit că a avut o moarte violentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel